linkedin Städning Täby | Vardagsfrid

Städning Täby

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

Vill du ha prisvärd städning med goda resultat när det kommer till städning i Täby så är det Vardagsfrid du ska vända dig till. Vi erbjuder städning i Täby för dig som vill se skinande resultat i hemmet. Tveka inte att kontakta oss redan idag för dig som vill se resultat av vår städning hos dig i Täby.

Prisvärd städning i Täby med goda resultat

Att hitta ett bra företag för städning i Täby är inte längre svårt. Vi på Vardagsfrid rätt för dig som letar efter städning med god kvalitet, tydliga resultat, trygghet och noggrannhet. Vi är specialister på schemalagd städning i Täby, Sundbyberg Bromma och Vällingby.

Vi på Vardagsfrid vet hur stressig vardagen kan vara. Vi vill därför hjälpa våra kunder med en aktiv livsstil att få ihop sitt livspussel och ta över den delen man vill lägga minst tid på, nämligen städningen. Vi skapar helt enkelt lite vardagsfrid för våra kunder med professionell städning i Täby.

Se resultat med vår städning hos dig i Täby

För att du ska känna dig trygg med vår städning för dig i Täby är alla medarbetare anställda med kollektivavtal, och vi på Vardagsfrid har en ansvarsförsäkring som gäller för all personal. Våra städare är serviceinriktade, noggranna och pratar svenska. Du kan också vara trygg i att det är samma städare som kommer hem till dig varje vecka.

Tveka därför inte kontakta oss redan idag för att boka din städning. Vi hjälper dig sätta upp ditt städabonnemang utan bindningstid, och ser till att du blir nöjd med oss för din städning i Täby från allra första början.

Välkommen!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp