linkedin Städning Sundbyberg | Vardagsfrid

Städning Sundbyberg

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

Vardagsfrid erbjuder städning i Sundbyberg för dig som letar efter lite extra hjälp i vardagen. Det blir inte längre en svårighet att hitta ett tryggt och bra hemstäd i Sundbyberg då vi levererar kvalitet, noggrannhet och säkerhet till våra kunder. Kontakta oss på Vardagsfrid för att få hjälp med din städning i Sundbyberg.

Vardagsfrid – städning i Sundbyberg

Det är inte längre svårt att hitta bra och prisvärd städning i Sundbyberg. Vi på Vardagsfrid är ett städbolag som går ett steg extra för våra kunder, och vi vill alltid leverera god kvalitet, noggrannhet och en nära kontakt mellan våra städare och kunder. Nästa gång du behöver hemstädning i Sundbyberg är du mer än välkommen att kontakta oss.

Som kund hos oss på Vardagsfrid för din städning i Sundbyberg kan du alltid vara säker på att ditt hem är i goda händer. Alla våra medarbetare är anställda med kollektivavtal, och ditt hem är alltid försäkrat när vi är hos dig. Vi sköter dessutom all nyckelhantering från Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner.

Se resultat med vår städning hos dig i Sundbyberg

Genom hårt arbete och duktiga medarbetare kan du vara säker på att vi alltid kommer leverera goda resultat till låga priser. Genom att välja oss för städning i Sundbyberg väljer ni en schemalagd veckostädning med samma städare varje gång. På så sätt kan ni vara helt trygg med vem ni släpper in hemma hos er.

Tveka inte att ta kontakt med oss på Vardagsfrid för städning i Sundbyberg. Vi hjälper mer än gärna till att boka in er för en provstädning eller hittar en passande tid så snart som möjligt för att komma och göra rent.

Välkommen!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp