linkedin Städhjälp Vällingby | Vardagsfrid

Städhjälp Vällingby

  • Övrigt
  • Read time: 3 minutes

Välkommen till Vardagsfrid AB, vi är stolta över att alla våra medarbetare har kollektivavtal och trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi kan leverera högsta kvalitet till riktigt bra priser!

Krångelfri hemstädning i Vällingby

Vardagsfrids hemstädning i Vällingby erbjuder en krångelfri känsla att komma hem till. Med en tydlig checklista för hemstädning, utbildad personal för hemstädning och tydliga hemstädningrutiner erhåller hemstädningskunderna i Vällingby ett rent hem och kan fokusera på annat i livet.

Vardagsfrid hemstädning i Vällingby är välrekommenderad och bolaget utför flera tusen hemstädningar per månad i Stockholmsområdet. Med ett RECO-betyg på hemstädningen över 4,1 är hemstädningsföretaget Vardagsfrid ett av de mest välrekommenderade städbolagen med kollektivavtal i Sverige.

Vardagsfrid är ett värderingsstyrt hemstädningsbolag under orden RESPEKT, ANSVAR & KVALITET. Städfirman har ett tydligt integrationsuppdrag där t.ex varje team aktivt blandas med olika nationaliteter så att det enda gemensamma språket som finns – är svenska. Utvecklingen av svenska går därför snabbare hos Vardagsfrid och de utrikesfödda kollegorna förstår Sverige bättre. Du som hemstädningskund stödjer detta med ditt hemstädningsabonnemang.

Genom att välja oss på Vardagsfrid för din hemstädning i Vällingby väljer ni ett välrekommenderat städbolag för hemstädning med välutbildade städare. Städfirman Vardagsfrids veckostädningsabonnemang har inga utan bindningstider. Vi tror att att en nöjd kund stannar längre. Därför vill vi att du ska vara nöjd varje gång. Vi vill vara ditt naturliga val av hemstädningsabonnemang i Vällingby, Stockholm, Uppsala och Västerås.

Ditt naturliga val för hemstädning i Vällingby

Med kollektivavtalad hemstädning kommer många andra saker. Som kund med hemstädning i Vällingby vet du att dina städare alltid har kontrollerade belastningsregister hos polisen, har utbildning i tjänsten dom ska utföra och att alla kollegorna aktivt vill bli en del av Sverige.  Nyckelhanteringen följer SSF Svenska Stöldskyddsföreningens rutiner, ditt hem är försäkrat och alla kollegor omfattas av kollektivavtalet.  Ditt hem i Vällingby är vår arbetsplats för hemstädning med tydliga checklistor och tillägg digitalt sparat i schemat. Nyckelkvittenser sker digitalt, så att du alltid vet att din nyckel är säker hos oss.

Beställ hemstädning i Vällingby med gott samvete genom Vardagsfrid. Vi vill att du ska känna samma stolhet över ditt hem som vi gör.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp