linkedin Städhjälp Täby | Vardagsfrid

Städhjälp Täby

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

Välkommen till Vardagsfrid AB, vi är stolta över att alla våra medarbetare har kollektivavtal och trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi kan leverera högsta kvalitet till riktigt bra priser!

Vi erbjuder städhjälp för dig i Täby

Är du i behov av städhjälp i Täby? Vi heter Vardagsfrid och erbjuder precis det. Vi är ett kvalificerat och pålitligt städföretag med säte i Sundbyberg, och vi tar oss an hem i Stockholm med omnejd.

Behöver du städhjälp i Täby är du mer än välkommen att göra som många hundra innan dig gjort och kontakta oss redan idag.

För oss på Vardagsfrid är våra medarbetare det viktigaste vi har. Därför kan du alltid vara säker på att din städare är serviceinriktad, noggrann och pratar svenska.

Välj trygg städhjälp i Täby

För oss är det också viktigt att alla medarbetare är anställda med kollektivavtal och har en bra lön. Vi är alltså ett bra val för dig som vill ha kvalificerad städhjälp i Täby.

Som kund till oss för städhjälp i Täby erbjuder vi dig ett städabonnemang med veckostädning på bestämda dagar och tider. Vi utför, utöver städningen, alla Rut-relaterade uppgifter du vill ha hjälp med på ett snabbt och effektivt sätt.

Tveka inte att höra av dig till oss på Vardagsfrid redan idag för din städhjälp i Täby. Vi underlättar din vardag och skänker lugn, ro och stolthet till dig och ditt hem.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp