<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Städhjälp Stockholm

Städhjälp Stockholm

Välkommen till Vardagsfrid AB, vi är stolta över att alla våra medarbetare har kollektivavtal och trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi kan leverera högsta kvalitet till riktigt bra priser!

I Stockholm erbjuder vi den städhjälp som vi själva vill ha

Att hitta kvalificerad, professionell och noggrann städhjälp i Stockholm är inte längre svårt. Vi på Vardagsfrid är städföretaget som går ett steg längre än alla andra, och vi vet att vi erbjuder ett mer personligt bemötande än de stora aktörerna kan ge. Inom ramarna för städning och rengöring av hushåll finns det inget vi inte kan hjälpa dig med. Så gör som många andra redan har gjort och testa oss för städhjälp i Stockholm med omnejd.

Idén till Vardagsfrid kommer från oss själv och våra vänner. Vi vet att det kan vara svårt att hinna med familj, karriär, vänner, fritidsintressen och egentid i ett redan fyllt veckoschema. Genom att ta hjälp av oss på Vardagsfrid kan vi ta hand om den pusselbiten som många inte vill lägga sin värdefulla tid på, nämligen städning och renhållning av sitt hem. Vardagsfrid är därför en perfekt städhjälp i Stockholm för dig som vill ha lite extra lugn, ro och tid i vardagen. Vi vill helt enkelt skapa det vi heter.

Det är inte bara priset som är viktigt när du behöver städhjälp till ditt hem i Stockholm
För att du som kund ska få den bästa städhjälp som finns får du hos oss prenumerera på ett städabonnemang med schemalagd, regelbunden städning på fasta tider. Vi utför inte engångsuppdrag på grund av tidsbrist.

Genom att välja oss som din städhjälp i Stockholm kan du alltid vara säker på att ditt hem är i goda händer. Alla våra medarbetare är anställda med kollektivavtal, och vi har en ansvarsförsäkring, vilket innebär att om Vardagsfrid eller vår personal av oaktsamhet orsakat sak- eller personskada ersätter vi skada/förlusten.

Trygg och säker städhjälp för dig som bor i Stockholm

När det kommer till nyckelhantering får du som kund helt bestämma hur du vill göra. Du kan välja att låta oss kvittera ut en nyckel, och då följer vi SFFs rekommendationer för nyckelhantering, eller så är du eller någon du känner på plats för att släppa in oss och låsa efter oss när vi går. För oss är din trygghet det viktigaste så att du kan njuta av den städhjälp i Stockholm som du efterfrågar.

 

Vi vet också att priset för städhjälp i Stockholm inte är det enda viktiga. Med oss kan du även ta med dig att:

  • Vi har kollektivavtal med utbildad personal så att alla städare kan leva på sitt jobb.
  • Vi pratar svenska.
  • Våra medarbetare är anställda i vårt bolag.
  • Det är alltid samma hemstädare som städar hos dig.
  • Vi är specialister på städning i privata hem.
  • Alla medarbetare är kontrollerade mot brottsregister samt för kreditkontroll.
  • Vi har ansvarsförsäkring och för säkra rutiner för nyckel-, kod- och larmhantering.

Vill du veta mer om hur vi på Vardagsfrid kan underlätta i din vardags samt vilka städmoment som ingår i våra abonnemang är du mer än välkommen att ta kontakt med oss eller läsa mer under ”Våra tjänster”.

Välkommen!

Fler nyheter

Kalk- och fläckfria duschväggar

Städa badrum – följ vår checklista

Topp 7 sätt att städa bort katthår

Städa rummet - steg för steg

Hur tar man bort fläckar?

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år