linkedin Städhjälp på Östermalm med Vardagsfrid

Städhjälp på Östermalm

veckostädning östermalm

Städhjälp på Östermalm         

Det är mycket som ska hinnas med i vardagen. För att kunna njuta av tillvaron i ditt hem vill du ha det organiserat och städat när du kommer hem. Idag är det allt mer vanligt att anlita städhjälp. Ditt val för städhjälp på Östermalm innehåller troligen krav på tillförlitlig personal med rätt utbildning för tjänsten som levereras och att du kan kommunicera med städaren på enklare svenska. Dessutom vill du att städningen ska vara anpassad för ditt hem med dina önskemål och tillägg. Stämmer detta på dig? Suta leta.    

Städabonnemang med städhjälp på Östermalm   

Att få in städningen själv i vardagen är då inte lätt. Gör det inte svårare än vad det är och tillåt ett städhjälp på Östermalm som underlättar din vardag och ge dig mer tid till annat genom att använda ett städabonnemang. Det kan vara olika uppbyggt beroende på vart det ligger, samt vilket städbolag det är du väljer. Ett städabonnemang där städhjälp på Östermalm ingår kan skilja sig från ett annat städabonnemang någon annanstans.   

Beroende på hur det ser ut på varje städföretag så kan städabonnemang variera med städhjälp på Östermalm. Det kan vara städhjälp varje, varannan eller var fjärde vecka. Ett städabonnemang hjälper till i din vardag på fler sätt. Du får tid över till andra saker och kan prioritera fler aktiviteter. Du har också möjligheten att välja tilläggstjänster som innebär att du lägger till andra tjänster som t.ex storstädning och fönsterputsning. Detta gör du genom att du skapar ett städabonnemang utifrån dina förutsättningar och det kan vara varje eller varannan vecka.

Pris på städabonnemang  

Billig städhjälp och hemstädning med Vardagsfrid

Innan du skaffar dig ett städabonnemang är det viktigt att du kollat upp fler saker. Många kollar gärna upp priset innan de bestämmer sig för vilket städabonnemang det blir för att få städhjälp på Östermalm. Det kan variera beroende på vilket städföretag det är samt vad för tjänster de erbjuder. Antingen blir marginalen hög, eller så har medarbetarna bra villkor. Kontrollera därför branschens kostnadsdrivande faktorer:

 • Kollektivavtal kan kontrolleras på Almega.se
 • Betalda resvägar mellan kunderna samt mellan kontor och kund. Kontrolleras genom att fråga städaren.
 • Betald utbildning
 • Heltidsmåttet är 168 timmar per månad och inkluderar restid, utbildning samt kontorstid. 
 • Månadslönens ingångsvärde är 21990kr/månad + semesterersättning 13,2% 
 • Semester enligt kollektivavtal 13,2%
 • Pensionsavsättningar till fora på enligt kollektivavtal  

Vad du kan förvänta dig med städhjälp på Östermalm 

städhjälp kostnad

 Ett bra tips innan du bestämmer dig för vilket städbolag du ska ta hjälp av är att först göra en lista av vad du tycker är viktigt hos ett städbolag. På det sättet kan du enklare se över och jämföra de olika städbolag du hittar och kan du  se över vilket städbolag som är bäst för dig. Innan du har bestämt vilket städbolag det blir är det bra att se över de ytor och rum du vill ska bli städade. Detta matchar du med det städbolag som kan erbjuda dem tjänsterna. Vardagsfrid kan erbjuda detta med städhjälp på Östermalm med hjälp av checklistor som används för att få ett bra resultat.

 Generellt för varje rum

Soffa i vardagsrum

Det är lätt att missa ytor och glömma av att rengöra fläckar och utrymmen när annat ska göras under dagen.
Det är fler moment som ska tänkas på och att göra det noggrant varje gång kan bli svårt. Om du går runt och undrar vilka moment och vilken städhjälp på Östermalm som passar just dig så är tipset att du listar upp vilket av städbolagen som matchar dina önskemål. Generell städhjälp på Östermalm kan skilja sig beroende på vilket städbolag det är men generellt är det viktigt att tänka på dammtorkning av ytor i hela hemmet. T.ex lampor och lampfötter. Att varje fönsterbräda dammas av och att inga synliga fläckar på dörrar missas. Även rengöring av speglar, möbler och fria ytor ska inte missas och rätt rengöring ska användas för att undvika att materialet förstörs. All synlig smuts på dörrar, kontakter och karmar ska också rengöras och tas bort.

Generellt för Kök   

Köket är en yta i hemmet som används flitigt och därför är det viktigt med hemstädning i köket bland annat för att maten tillagas där och att man vill undvika uppkomsten av bakterier. Med rätt metoder och rengöringsmedel kan du få en effektiv städhjälp på Östermalm. En bra metod med städhjälp är att börja uppifrån och fortsätta arbeta nedåt för att få det rent. Du kan börja med med de övre köksluckorna i köket och sedan fortsätta med de nedre skåpen. Som det nämndes när det kommer till bänkskivan är det bra att ha koll på vad det är för material på den så att den inte förstörs och att rätt rengöringsmedel används vid städhjälp på Östermalm. Spisen behöver också rätt behandling och rengöring, likaså mikrovågsugnen, andra vitvaror och fläkt.  Ytor ska också torkas, utrymmet vid sopbehållaren ska rengöras och sist men inte minst, diskhon.

Generellt för badrum

vad ingår i hemstädning

Badrummet är ett av de mest använda rummen i hemmet och behöver en noggrann städning. För att undvika orenheter och kalkrand i ditt badrum är det bra att rengöra så ofta som möjligt. Det gäller badkar, handfat och toalett. Även hyllor i badrummet behöver dammas av och rengöras. Med valet av att få städhjälp på östermalm kan duschkabin och duschväggar hinnas med och hållas rena, papperskorgar tömmas och det är enklare att komma åt med rengöring av kranar och rör.

Miljövänliga städfirmor i Stockholm

Ett städhjälp på Östermalm med Svanenmärkta städmetoder 

Med valet att få städhjälp på Östermalm innebär mer än ett städat hem. Det är att ha ett miljötänk och att aktivt minimera klimatavtryck. Ofta åker våra städare till dig kollektivt och använder en Svanenmärkt städningsmetod.     

Det betyder att hemstäd på Östermalm använder sig av produkter som är miljövänlliga och försöker undvika kemikalier när det städas i ditt hem. För en god hemstädning med bra resultat använder sig hemstäd på Östermalm av svanenmärkt och ergonomisk utrustning. Vi tänker på hållbarhet ur ett långsiktigt perspektiv.   

Priset på att köpa städhjälp på Östermalm är inte alltid det viktigaste att tänka på. Om du anlitar oss kan du även räkna med dessa punkter nedan: 

 • Vi har kollektivavtal med utbildad personal så att alla städare kan leva på sitt jobb. 
 • Vi pratar svenska. 
 • Våra medarbetare är anställda i vårt bolag. 
 • Det är alltid samma hemstädare som städar hos dig. 
 • Vi är specialister på städning i privata hem. 
 • Alla medarbetare är kontrollerade mot brottsregister samt för kreditkontroll. 

Vi har ansvarsförsäkring och för säkra rutiner för nyckel-, kod- och larmhantering.

 En trygg lösning med städhjälp på Östermalm   

På Vardagsfrid vill vi att du ska känna dig trygg med våra medarbetare. Därför arbetsleder vår personal på svenska och ger dig en trygg, säker och väl genomförd städhjälp på Östermalm. Vi jobbar ständigt med mål att genomföra goda resultat och har därför en checklista för hemstädningen för att den ska bli bra genomförd i ditt hem.     

Vi erbjuder dig en ordinarie städare för att du ska ska känna dig trygg och säker med din städning.    

 Med varje tjänst som våra städare erbjuder kan du känna dig trygg i att du får en bra service då dem är välutbildade genom en utbildning med bra kvalité för att få goda slutresultat. 

Det är viktigt att våra städare och våra kunder har en nära kommunikation och detta skapas genom ett bra systemstöd där städhjälp på Östermalm säkerhetställer att rätt städare har korrekt information om varje kund och de tilläggstjänster som kunden har beställt. Detta gäller med ordinarie städaren likväl om man endast är vikarie för en dag hos kunden. 

 Städhjälp på Östermalm med kollektivavtal    

Billig städhjälp och prisvärd hemstädning

Förvänta dig ett städat hem med rent samvete och en bekymmersfri vardag då alla medarbetare omfattas av kollektivavtal. Vi månar om våra anställda och det är viktigt att de trivs på jobbet och känner sig trygga vilket innebär att vi är en seriös arbetsgivare som bryr oss om att våra medarbetare har det bra. Priset på städning är inte alltid det viktigaste att se över. Då ett alltför billigt pris på ett städbolag kan indikera att städpersonalen inte går under kollektivavtal. Ett högt pris behöver dock inte betyda att ett städbolag har kollektivavtal. Vi är stolta att vi kan erbjuda en arbetsplats med kollektivavtal, goda villkor och en bra lön för våra medarbetare. Detta är ännu en anledning till att vi kan säga att vi erbjuder goda resultat när du väljer att få Städhjälp på Östermalm i ditt hem. 

Kompetent personal med städhjälp på Östermalm

Våra medarbetare på Vardagsfrid är det viktigaste vi har. Med våra internutbildningar och rutiner skapar vi en god struktur och kompetens för att ge er noggrann städhjälp med bästa servicen. Utbildningarna ges i lokalvård men även i integritetsdrivande frågor. Vi tror att om man trivs på jobbet så levererar man även bra med yrket man valt. Det har fått våra kunder att uppskatta den kvalitén vi håller. Lita på att vi tar hand om ditt hem och ger dig den städhjälp på Östermalm du länge sökt efter. Vi är ett värderingsdrivet städbolag under ledorden Respekt, ansvar och kvalitét, där du får en nära kontakt med din städare som tar hand om ditt hem.

Fördelar med städhjälp i hemmet på Östermalm    

Vi på Vardagsfrid hjälper dig att känna mindre belastning i vardagen och ger dig tid över till annat. Är du ute och reser mycket eller blir det dagar fullspäckade av jobb och annat att sköta? Det kan vara träningar, mat som måste lagas eller andra aktiviteter som behöver göras men som du inte hinner med. Släpp dina måsten och låt oss  ge dig den städhjälp på Östermalm som du behöver. Genom att välja Vardagsfrid med städhjälp på Östermalm får du ett noggrant och tryggt val med städningen. En annan fördel med att ha hemstäd på Östermalm är att du kan använda dig utav RUT-avdraget när du köper städhjälp.  

Vi på Vardagsfrid levererar städhjälp till hundratals kunder på Östermalm men erbjuder våra tjänster i hela Stockholms region. Vi är en auktoriserad serviceentreprenör och jobbar med kollektivavtal för att alla ska trivas. Detta kontrolleras genom ALMEGA och KOMMUNAL som ser till att stärka Vardagsfrid som arbetsgivare och skapar ett välmående företagsklimat för våra medarbetare. I Sverige är det mindre än 4% av städbolag som har kollektivavtal med städhjälp inom RUT. Östermalmaren väljer städhjälp på Östermalm med ett rent samvete.

Rekommendationer städhjälp på Östermalm 

Bästa städfriman i Stockholm

Vi tror ju på att välutförd städhjälp på Östermalm lönar sig. Ett bra tips inför att läsa rekommendationer om ett städbolag är att titta på de rekommendationerna från våra andra kunder som använder sig utav våra tjänster.  

Det är de värdefullaste och ärligaste rekommendationerna du kan få för att underlätta ditt val av städbolag.   

Goda rekommendationer har gjort att vi på Vardagsfrid har lösningar för många kunder runtom i Stockholm och kan med stolthet säga att grannar på t.ex Kungsholmen är nöjda med städhjälp i sitt hem. Tvivla inte och gör som tusen andra kunder har gjort och hör av dig till oss för att boka in en uppstart/provstädning eller läs mer under våra tjänster. Vad du än behöver hjälp med, så finns vi här för dig med städhjälp på Östermalm. 

Kontakta oss redan idag,  

 Välkommen! 

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp