<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Städföretag Stockholm

Städföretag Stockholm

Att städa och hålla hemmet rent är viktigt och kan påverka din hälsa. Hälsobekymmer från damm och allergener är viktigt att försöka undvika. Att städa kan dock skapa stress för dig därför kan det vara bra att använda dig utav ett städföretag för att underlätta vardagen.  Det finns en hel del städföretag i Stockholm som kan utföra olika tjänster i ditt hem. Städföretag i Stockholm erbjuder varierade utbud och tilläggstjänster. Om du går i tankarna om att anlita en ett städbolag är det viktigt att veta vilket utbud och vilka tilläggstjänster som är nödvändigt för dig.

Utbud & tilläggstjänster

Sopkvast-1 (1)

 

När det kommer till utbud kan det erbjudas olika beroende på vilket städföretag som du tittar på. Det kan vara allt från veckostädning som utförs varje, varannan eller var fjärde vecka till fönsterputsning, storstädning eller liknande. Genom att veta vad städföretaget har att erbjuda blir det lättare för dig att välja det som kommer passa dig bäst. Det är också viktigt att veta vilket utbud och tilläggstjänster som är viktigt för dig. Gör därför en checklista på vad som kan va viktigt och sedan gör du en sökning på olika städföretag som kan vara av intresse och har det utbud du behöver.

  • Hemstädning

Veckostädning är oftast grundutbudet som finns hos städföretag i Stockholm. Ofta går det att skapa abonnemang på veckostädning och du kan välja hur många gånger i månaden du vill att städhjälpen kommer som till exempel varje, varannan eller var fjärde vecka. Väljer du ett städföretag som kan anpassa till dina behov så är det större chans att du blir nöjd. När det kommer till veckostädning kan det vara bra att kontrollera hur det städar ditt hem. Vilka områden kommer städföretaget städa och vad för produkter använder dem i städningen. Vad ska du ha hemma för att det ska kunna utföra hemstädningen och vad ska vara gjort innan. Eftersom alla människor kan ha olika uppfattning vad hemstädning innebär är det viktigt att kolla vad som ingår i städföretagets veckostädning.  

  • Tillval 

Om det saknas delar i grundutbudet för veckostädning kan städföretag ibland erbjuda tillval. Detta kan vara tillval som att få det undanplockat innan städningen, ugnen rengjord, kylskåpsrengöring eller tvätt, vikning av tvätt och strykning. Är det ett behov för dig att det finns mer än grundutbudet kolla då upp vad städföretaget har för tillval som du kan välja till för att din hemstädning ska bli perfekt för dig. Tillvalen och grundutbudet hos städföretaget kan se annorlunda ut beroende på vilket städföretag du anlitar. Därför kan du granska olika städföretag och dess grundutbud och tillval. 

  • Fönsterputsning 

En tjänst som är bra att kolla upp om städföretaget har är fönsterputsning och hur det fungerar i samband med veckostädningen. Då fönster bör putsas några gånger per år kan det vara skönt om man kan anlita städföretaget som man har till Hemstädning. Detta då det förhoppningsvis kan utföras i samband med hemstädningen kolla därför upp om hur städföretaget gör med fönsterputsning och hemstädning samt om det går att kombinera för att du ska få ett rent och trevligt hem.

  • Storstädning 

Precis som fönsterna bör det göras en storstädning då och då i hemmet. En storstädning kan låta jobbigt men det behöver det inte har du städat varje vecka det vanligaste som ska städas som köket, toalett och övriga ytor kommer inte storstädningen vara så jobbigt. Är det så att du verkligen avskyr att städa eller behöver mer tid i vardagen till annat låt då städfirman ta hand om storstädningen också. Kolla upp vilka ytor som ingår i städföretagets storstädning så du vet att du får det du behöver städat. 

  • Flyttstädning

Ska du flytta och har du använt dig av hemstädning, fönsterputsning och storstädning hos ett städföretag? Då kan det vara skönt att veta att det har flyttstädning också. Därför är det en bra framförhållning att kolla om denna tjänst erbjuds hos städföretaget. Genom att anlita ett städföretag att ta hand om flyttstädningen minskar du flytt stressen och kan fokusera på att flytta in i det nya hemmet istället 

Dessa delar är bra att kolla innan du väljer ett städföretag för att utföra din hemstädning. Om du har gjort din undersökning på städföretagen i Stockholm ordentligt är det större chans att du kommer bli nöjd med resultatet av städningen. Du kommer även kunna slippa stressen i vardagen som städning kan skapa om du använder dig av ett städföretag som du är nöjd med.

Viktigt att tänka på när du väljer städföretag Stockholm 

stadforetag-stockholm.-valet-av-stadforetag--800x531-1 (1)

 

När du går i tankarna om att anlita ett städföretag i Stockholm för att utföra Hemstädning. Då finns det andra viktiga delar att tänka på innan valet av vilket städföretag du ska använda dig av görs. Städföretag i Stockholm kan variera i storlek och hur de jobbar när det kommer till rutiner samt hanteringen av säkerhet. Förutom det ovanstående punkterna om utbud och tilläggstjänster är det också viktigt att kontrollera att säkerheten och personalen fungerar i städföretaget. Detta såklart för att du ska bli så nöjd som möjligt med ett gott samvete för du vet att personalen blir behandlad med bra villkor.  

  • Priser 

Priserna för städ kan påverkas vilket Städföretag i Stockholm du är intresserad av och undersöker. Använder städföretaget timpris eller fastpris. Det är viktigt att du inte bara tänker på priset då ett lägre pris kan indikera på att personalen ej ingår i kollektivavtal. Detta betyder dock inte att ett högre pris garanterar kollektivavtal för personalen. Därför är nedanstående punkter viktigt att ha i åtanke vi valet av städföretag i Stockholm. 

  • Kollektivavtal 

Att personalen trivs och har bra arbetsvillkor är viktigt därför är det en bra start att kolla om personalen går under kollektivavtal. Mår personalen bra och tycker om det arbetet det får göra är det större chans att ruljansen på personal inte är så stor och att du kan erbjudas en ordinarie städare det vill säga att samma städare kommer varje hemstädning tillfälle om inget oväntat sker. Har du en ordinarie städare då vet du vem det är som kommer in i ditt hem och utför städning vilket kan skapa en större trygghet för dig för du lär känna din städare över tiden. Har personalen inte kollektivavtal och dåliga arbetsförhållanden kan det leda till att ruljansen på personal är högre och detta kan betyda att du inte får en ordinarie städare vilket kan skapa oro och stress då du ej vet vem som kommer och städar. 

  • Säkerhet 

Hur hantera städföretaget nycklar, Vad händer vi olyckor och hur ser försäkringen av ditt hem ut? Dessa är viktiga frågor att kontrollera med städföretaget innan du gör ett beslut för att gå vidare med städföretag för att börja ett abonnemang för hemstädning. Ett städföretag som har en bra nyckelsäkerhet och en bra rutin för larm eller annat i ditt hem är viktigt för att du ska känna trygghet i tjänsten du anlitar städföretaget för att göra. Att kontrollera hur ansvarsförsäkringar ser ut i städföretaget är också nödvändigt att kolla upp innan du anlitar företaget för att utföra städning. Skulle olyckan vara framme och något i ditt hem går sönder är det skönt att veta att städföretaget tar ansvar. 

  • Rutiner

Checklistor är en bra rutin för ett städföretag att utföra sin städning i ditt hem. därför kan det vara en simpel sak att kolla hos städföretag vilka rutiner som de använder sig av och om det använder checklistor. Om det går att se checklistan hos städföretaget kan detta hjälpa dig se hur städningen utförs och vilka delar som ingå. Andra rutiner om hur det fungerar när du måste avboka eller byta tid är också bra att kontrollera för att veta att det går om detta skulle uppstå för dig. 

  • Storlek 

Genom att kontrollera vilken storlek städföretaget har, hur många anställda och omsättning på företaget kan det ge dig en uppfattning för hur bra städföretaget kommer fungera för dig. Ett litet företag har förmodligen inte samma rutiner som ett medelstort eller stort städföretag. Små städföretag kommer inte heller kunna erbjuda samma tider som det större företagen då ett litet företag som ska täcka stor del av Stockholm kommer inte kunna lägga sin personal till olika delar av Stockholm utan får skicka sin personal över alla delar vilket kan påverka om personalen ska ta sig till kunderna. Mellanstora och stora företag har lättare att tilldela delar av Stockholm till sin personal och detta gör att personalen snabbt och enkelt kan ta sig mellan kunderna.  

  • Kommunikation 

Att se hur kommunikationen mellan städföretaget och dig ser ut kan vara nödvändigt att kolla innan. Svarar städföretaget på mail inom en rimlig tid. Hur ser det ut med samtal kan man nå dem enkelt eller är det lång telefonkö. Tar Städföretaget lång tid på sig med rekommendationer och liknande. Du kan ringa till företaget och vara förberedd med frågor för att undersöka denna punkt. Dessa frågor kan vara om schemaändringar eller inställd städning. Hur ser det ut om man behöver ställa in en veckas städning blir det avbokningsavgift. 

  • Avtal 

Hur ser städföretagets avtal ut? innan du skriver på ett avtal med en städfirma är det viktigt att du kontrollerar att allt ser rätt ut i avtalet vilka tjänster ska utföras och har du valt tillval dessa ska stå med i avtalet för att undvika förvirringar

  • Rekommendationer

Att kolla ett städföretagens rekommendationer är rimligt att göra innan du bestämmer dig för att använda dig utav dem. Det finns olika sätt att hitta rekommendationer men det allra bästa rekommendationerna som är mest värdefull för dig är från det som faktiskt använder tjänsten. Det som använder städföretaget och tjänsterna det har att erbjuda kommer ge dig en ärlig recension om vad det tycker om företaget och vad du kan förvänta dig av städföretaget. 

Vilket städföretag i Stockholm ska du välja

stadforetag-stockholm-vilket-stadforetag-800x533 (1)

 

Innan du börjar att söka efter ett städföretag att använda dig utav vid hemstädning kan det vara bra att göra en lista på hur du vill att städföretaget ska vara. Detta kan till exempel vara när och hur många gånger ska det städas, vilka delar är viktigt att det ingår i städningen, är grundutbudet bra eller behöver du lägga till massa tillval. Har du speciella önskemål. Genom att lista upp detta kan du matcha din lista till städföretaget som kommer passa dig bäst och gör att du blir nöjd med resultatet. Genom att undersöka dessa punkter kan det hjälpa dig att hitta städföretag i Stockholm som passar dig och du blir nöjd med resultatet av tjänsten. Gör du din undersökning ordentligt kommer du hitta ett prisvärt städföretag som kan utföra hemstädning och andra tjänster i ditt hem.

Fler nyheter

Kalk- och fläckfria duschväggar

Städa badrum – följ vår checklista

Topp 7 sätt att städa bort katthår

Städa rummet - steg för steg

Hur tar man bort fläckar?

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år