linkedin Städföretag Solna | Vardagsfrid

Städföretag Solna

  • Övrigt
  • Read time: 3 minutes

Städning – ett vardagsmoment som många upplever som tidskrävande och stressigt. Vardagsfrid AB är städföretaget som finns till för den som inte mäktar med tidsplanering eller för den som dagdrömmer om en mindre komplicerad vardag. Vi vill underlätta och skapa harmoni för dig som lever i en ruschig tillvaro.

Våra abonnemang är inte bindande!

På Vardagsfrid AB arbetar vi med fokusering på kvalitativa resultat och vi genomför hemstädningar med klara rutiner. Varje arbete utförs av svensktalande personal som är anställda under kollektivavtal. Hos oss erbjuds ett städabonnemang som du kan välja att utnyttja med en minimi-frekvens på varje eller varannan vecka. I denna ingår hemstädning på 4 timmar per gång som täcker standardiserade städmoment av din bostad. Boka in provstädning med oss, så vi enkelt kan bedöma vad ditt hem kräver och hur lång tid det beräknas att ta. Vid ifyllning av intresseformuläret får vi all information som vi kommer att behöva inför hembesöket. En snabb process och är inte bindande.

Viktigt är att du känner trygghet och belåtenhet tillsammans med oss. Hos oss får du samma städare vid varje städarbete och skulle vår personal mot förmodan orsaka sak- eller personskada så ersätter vi självfallet sådana misstag.

Vardagsfrid AB – Ett pålitligt städföretag för dig i Solna!

Att starta upp ett städföretag var en idé som växte fram och tog fart i vår egen livssituation. Vi kom snabbt fram till att det för många är svårt att få det att gå ihop alla gånger. Att räcka till för viktiga delar i livet som familj, vänner, fritid och jobb i ett redan fyllt veckoschema är inte är helt enkelt. Vår målsättning är att du med vårt stöd ska kunna andas ut och stressa ned.

Vill du veta mer om vårt arbete är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Vardagsfrid AB i Solna. Ring eller maila oss så berättar vi närmare om vår verksamhet och ger dig svar på dina frågor.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp