linkedin Sängbäddning som förändrar världen | Vardagsfrid

Sängbäddning som förändrar världen

  • Nyhet
  • Read time: 4 minutes

Varför ska man bädda sin säng?

Navy Seal Admiral Share berättar om varför en av de viktigaste sysslorna för en hårdför Navy Seal elitsoldat är att bädda sin säng till perfektion.

vardagsfrid städhjälp

Om du varje morgon bäddar din säng väl, vilket är en enkel aktivitet, så har startat din dag med att slutföra din första aktivitet.

Det kommer leda till att du slutför nästa aktivitet av bara farten. Det är också en symbol för att dom små sakerna betyder något, och kan du inte slutföra de små sakerna – kommer du inte kunna slutföra de stora sakerna.

Men det betyder också, att, om du du har en dålig dag – så kommer du iallafall hem till en fin säng. En fin säng som uppmuntrar dig att morgondagen blir bättre.

I ett nötskal så är detta vad vi på Vardagsfrid gör. Att städningens helhet ligger i detaljerna. En normal kund har ca 1500 punkter som ska rengöras på en specifik tidsplan vilket kräver en inarbetat rutin.  Att sen känna en stolthet över sin perfektion. Kärleken till varje fönsterbleck, för att i slutet av dagen kunna låsa kundens dörr och tänka – Det där gjorde jag bra. Det tycker vi gör jobbet värt att gå till.

Har man sen hittat en annan rutin att slutföra på morgonen till perfektion så kan man alltid beställa sängbäddningen när vi ändå städar.

vardagsfrid städhjälp

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp