<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Vardagsfrid gör rent hus i Uppsala

Vardagsfrid gör rent hus i Uppsala

Vardagsfrid gör rent hus i Uppsala

uppsala-karta-stadhjalp-hemstadning-900x576-1

Vardagsfrid expanderar till Uppsala

Vardagsfrids förändrar städbranschen med ett aktivt jobbintegrationssyfte och öppnar i Uppsala från juni 2020. Städbolaget erbjuder inte bara hemstädning utan även lokalvård till kontor och andra företagslokaler. Vi gör helt enkelt rent hus.

rent hus

Arbetsledaren med områdesansvar för Uppsala

Milena är vårt ansikte som ni kommer känna igen. Hon kommer driva teamet och börja bygga samma kundnöjdhet i hemstädningen som vi har på andra orter.

Med hennes långa erfarenhet inom städhjälp och lokalvård trollas de svåraste fläckarna bort och kontorets produktivitet fortsätter bekymmersfritt utan att någon tänker på lokalvård.

Vardagsfrid har sedan starten 2012 blivit ett av Sveriges snabbast växande bolag enligt Dagens Industris Gaselltävling tre år i rad samt Årets Företagare i Sundbyberg för sin välrekommenderade städtjänst. Centralt för framgången har det värderingsstyrda ledarskapet varit i bolaget med platta hierariker. Med Respekt, Ansvar och Kvalitet har varje medarbetare varit en nyckel till framgången i Uppsala och andra orter.

Bolagets grundare är styrelsemedlem i ALMEGAS styrelse för Hemserviceavtalet som har kollektivavtalet för hemstädare ihop med KOMMUNAL. Där driver han aktivt frågan att alla branschkollegor ska teckna kollektivavtal så att vi gemensamt kan vara stolta över arbetsvillkoren i städbranschen.

rent hus

 

Om Vardagsfrid
Vardagsfrid erbjuder städning med kollektivavtal, till privatpersoner och företag.

Bolagets prisvinnande kvalitet visas i realtid på reco.se/vardagsfrid (4.1 / 5.0). Bolaget arbetsleder på svenska och schemalägger en ordinarie städare som lär känna ditt hem.

Bolagets klimatvänliga hemstädning bygger på transport i lokaltrafiken, svanenmärkta produkter och tjänsten lokalvård & fönsterputs är Svanenmärkt.

Kontakta oss så pratar vi om städning hos dig!

 

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp