<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Möt Philippa, områdesansvarig med personalansvar

Möt Philippa, områdesansvarig med personalansvar

Philippa har jobbat som områdesansvarig med personalansvar här hos oss på Vardagsfrid. Hon beskriver tjänsten med mycket gemenskap, delaktighet och en stor utvecklingspotential.  

Är du den personen som lockas av att se nya möjligheter och drivs av ett tydligt varför, bör du kika på hur Philippa har upplevt sin tid på Vardagsfrid.
Hon har gett oss en inblick i hur det är att jobba som områdesansvarig samt hur hon har utvecklats genom rollen.  

Vakanser hos Vardagsfrid här

Untitled design (55) (1)

 
 
 
“Den glädje som utstrålas från vår medarbetare och känslan av att arbeta i ett företag som möjliggör detta är absolut det bästa med jobbet!”  
  • Vad är det som är mest givande med att jobba på Vardagsfrid? 

“Det mest givande med att jobba på Vardagsfrid som områdesansvarig är att man får vara delaktig i väldigt många olika typer av projekt, stora som små. Man jobbar nära sin chef och den andra områdesansvarige så man kan bolla frågor och funderingar till varandra. Sedan är det självklart härligt, när vi får vara på kontoret, att få umgås med kollegor och ha kul ihop”. 

  • Hur beskriver du vårt varför med integration?  

“Vårt varför för just mig är att vi ger möjlighet för individer att få sitt första jobb i Sverige, med goda villkor och en möjlighet till att utvecklas och lära sig hur det svenska arbetslivet ser ut, men även en möjlighet att utvecklas som individ och lära av varandra och ens erfarenheter.” 

  • Har du något bra exempel på en “story” du medverkat eller hört om? 

“Den bästa “storyn” eller tillfället jag varit med om som värmer lite extra i hjärtat var när jag fick reda på att en av våra fantastiska medarbetare och hens familj fått permanent uppehållstillstånd och kunde hälsa på sin familj för första gången på flera år i sitt hemland. Den glädje som utstrålas från våra medarbetare och känslan av att arbeta i ett företag som möjliggör det är absolut det bästa med jobbet.” 

  • Vad är du mest nöjd med att ha skapat här?  

“Det jag är mest nöjd med att varit med och skapa på Vardagsfrid är absolut driftteamet, utvecklingen jag fått ta del av i våra arbetsledare och den kunskap vi delat med varandra och fortfarande gör, är jag så stolt över att fått vara med om.” 

  • Vad i rollen är kul och utvecklande? 

“Det som är kul i rollen är att arbetsuppgifterna är väldigt varierande, ingen dag är den andra lik, vilket också är utvecklande för mig som individ. Även att få arbeta med människor från olika kulturer och ta in och förstå allas erfarenheter har stärkt mig som person. Det är så kul att träffa och prata med alla kollegor, man lär sig något nytt varje dag.” 

Fler nyheter

Kalk- och fläckfria duschväggar

Städa badrum – följ vår checklista

Topp 7 sätt att städa bort katthår

Städa rummet - steg för steg

Hur tar man bort fläckar?

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år