<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Lokalvård för kontoret

Lokalvård för kontoret

Varje kontor förtjänar en lokalvårdare som tar hand om städningen på kontoret. Med lokalvård från Vardagsfrid får ni rena och fräscha lokaler att arbeta i där lokalvårdaren utför ett viktigt jobb för att resten av organisationen ska kunna utföra sitt arbete. Fungerande kontorsstädning leder till en bättre arbetsmiljö och ökad trivsel vilket i sin tur kan leda till effektivare arbete och minskad sjukfrånvaro. 

Effektiva lokalvårdare från Vardagsfrid

Med en lokalvårdare från Vardagsfrid får ni en effektiv kontorsstädning med professionell kvalitet. Alla våra medarbetare går igenom utbildning för att städningen alltid ska hålla en hög kvalitet. Även om vi till den mån det går vill erbjuda ordinarie lokalvårdare till uppdragen så kan det hända saker som gör att en vikarie måste hoppa in. Då ska kvaliteten fortfarande vara densamma. 

Vi jobbar utifrån uppsatta checklistor som hjälper oss i vårt arbete då inga delar missas, det gör oss effektiva och håller kvaliteten hög. Vi modifierar checklistan utefter ert kontor och de behoven ni har. För att kontorsstädningen ska fungera så krävs en plan. Denna plan ska inte bara vara vad vi tycker, det är något vi gör tillsammans med er. Vi kommer med grunden, ni kommer med behoven. Vi kan allt om städ och utför det mer än gärna hos er. 

Rena arbetsplatser med lokalvårdare

lokalvard-kontor

Lyft arbetsplatsens utseende och produktivitet. Lokalvårdare jobbar runt er och anpassar sig efter hur ni jobbar för att det ska bli rent på ett smidigt sätt. En lokalvård som blir utförd på rätt sätt kan också vara klimatpositiv, det behöver inte vara dåligt för miljön om man användermed rätt medel och på rätt sätt. För att utföra en bra lokalvård är vi på Vardagsfrid alltid noggranna i städning och dosering. 

För att utföra en lokalvård effektivt krävs det att veta hur det ska utföras. Vilka medel behövs, hur ska det göras för att inte kroppen ska ta skada och hur gör man på ett klimatsmart sätt? när det kommer till dosering kan det ofta bli en dosering som är för hög då blir det inte klimat positivt. Dosering görs alltid till det mått som blir rätt på Vardagsfrid. 

Lokalvårdarens jobb går ut på att städa och hålla rent. När en plan finns för utförandet kan det göras effektivt och med kvalitet. Med en väl planerad plan blir alla delar tagna till och med dem små viktiga som kanske annars missas. Om dosering av rengöringsmedel är rätt blir det också lättare att använda och städa med. Därför lägger vi stor vikt på att använda bra rengöringsmedel med rätt dosering. 

Lokalvårdare med specialist förmåga 

Alla våra medarbetare går under kollektivavtal och det är något vi har haft sedan dag ett. Detta gör att våra lokalvårdare har schyssta villkor och rimliga löner vilket är en viktig del tycker vi. Vi vill att våra medarbetare ska trivas på jobbet och vara glada. När dem trivs minskar sjukfrånvaron och arbetsglädjen ökar. Då vi har vår utbildning anställer vi mer på hjärta och själ än på erfarenhet. När vi hittar lokalvårdare med ett brinnande hjärta för service vet vi att vi har hittat rätt.

Med internutbildning till alla våra medarbetare gör att vi blir specialister på det vi gör. Städning är något vi utför dagligen inom vardagsfrid. 10 år av erfarenhet av städning gör att vi vet vad som behövs inom städning. Lokalvård handlar om mer än städning. Största delen är absolut städning men det är viktigt att förstå att utförande, dosering och miljö är en stor del som går in i lokalvård från Vardagsfrid. 

När ett företag är mindre kan det vara mer ekonomiskt att inte använda sig av ett städföretag för att kontoret ska bli städat. Men när företaget växer och kommer till större lokaler tar lokalvården längre tid och då kan det vara ett bra beslut att vända sig till en städfirma som kan städning och utföra det effektivt. En effektiv lokalvårdare gör att det blir mer ekonomisk när företaget växer och städningen bli lagd åt sidan. 

Relaterad artikel: Topp 10 anledningar för städning med kollektivavtal

Lokalvårdare som kan golvvård och trappstädning

trapprengoring-rent-trapphus

Det är en stor skillnad på ett företag som har tagit kontorsstädningen på största allvar när man jämför med dem som inte brytt sig speciellt mycket. Ofta är den största skillnaden stämningen och luften på företaget. Ett företag som har dammfria skrivbord, putsade fönster, rena och fräscha toaletter samt fräscha mötesrum ger ett gott intryck hos kund. Förutom intrycket hos kund ökar också trivseln för medarbetare. 

Ett företag som har tagit hänsyn till dessa punkter vet då även vikten i att ha fräscha golv för att det ska bli en totalupplevelse. Förmodligen har ni redan sett till golvytan i lokalen får regelbunden städning men vill du att golven ska glänsa lite extra då ska du anlita Vardagsfrid för en grundlig och professionell golvvård. Förläng livslängden på golvet med golvvård. Ett tidigare behandlat golv kan göra lokalvården snabbare och mer effektivt. Golvvården utförs med standardmaterial. 

Läs mer om: Golvvård för företag

Trappor och entre är det första en besökare eller kund till kontoret ser och ger första intrycket. Det blir därför väldigt viktigt att det är ordentligt städat och fräscht. Med en lång erfarenhet av trappstädning kan vi se till att er inomhusmiljö är trivsam. De lokalvårdare som kommer och städar hos er är självklart anställda enligt kollektivavtal.

Läs mer om: Trappstädning lokalvård

Lokalvård från rätt städfirma

lokalvardare

Precis som att det flesta företagen är unika, så är även städfirmor. Det gör att utbudet av lokalvård ser olika ut beroende på vilket företag du väljer. Även om det handlar om att städa arbetsplatsens lokaler jobbar städfirmorna på olika sätt. Det är inte bara städningen som blir en viktig del utan även städfirmans värderingar och tänk, där blir det viktigt att välja en städfirma som ni som företag kan stå bakom att ni använder er av. 

Att välja Vardagsfrid gör det lätt. Vi har kollektivavtal för alla medarbetare och jobbar alltid mot att vara klimatpositiva. I 10 år har vi varit en städfirma och haft kollektivavtal sedan start. Vi jobbar med integrationen i första hand och städning är något vi gör för att integrationen ska gå framåt. 

Relaterad artikel: Städföretag med kollektivavtal

Lokalvårdare tillför det lilla extra 

Alla våra städspecialister för lokalvård kan mer än bara städning. Detta gör att vi kan erbjuda tilläggstjänster. Det kan vara tjänster som rengöring och påfyllning av kaffemaskiner, se till att frukt och dryck finns i köket, vaktmästeritjänster, blommor eller borttransportering av emballage. Med tilläggstjänster som dessa kan göra det lilla extra för att era medarbetare ska trivas ännu bättre på arbetsplatsen. Ett annat stort plus med att använda tilläggstjänster är det faktum att allt kommer på samma faktura. Allt på samma ställe gör det enklare och ni vet er vart ni ska vända er. 

Läs mer om: Lokalvård med rent samvete

Vardagsfrids lokalvårdare för er arbetsplats

lokalvard-god-arbetsmiljo

Vi vill leverera en god kvalitet som är professionell det gör vi genom att våra medarbetare har en trygg arbetsplats som dem kan känna glädje på när det kommer till arbetet. Detta kan vi skapa med hjälp av kollektivavtal och utbildningen medarbetarna går igenom innan det går ut på fält. Att veta hur det ska städas är en viktig del för att skapa trygghet och glädje i det dem ska utföra. 

Även om det pratas cirka 37 olika språk från hela världen på vardagsfrid är det svenskan som förenar oss. Våra samtal börjar alltid på svenska och vår arbetsledning pratar engelska och svenska med våra medarbetare. Svenskan hjälper oss även fastställa en god och säker arbetsmiljö där alla känner sig trygga och uppskattade. Svenskan hjälper oss att ha roligt och känna glädje tillsammans på jobbet – en god gemenskap, resulterar i ett bra arbete ute hos våra kunder.

Anlita Vardagsfrid idag

För en bekymmersfri och effektiv städupplevelse, anlita Vardagsfrid och njut av den sinnesfrid som kommer med ett rent och välskött hem eller kontor. Våra professionella städspecialister är dedikerade till att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet för att hålla ert kontor skinande rent.

För att få mer information och pris på lokalvård i Stockholm och- eller Uppsala, klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi er.

Bli kontaktad

Fler nyheter

Kalk- och fläckfria duschväggar

Städa badrum – följ vår checklista

Topp 7 sätt att städa bort katthår

Städa rummet - steg för steg

Hur tar man bort fläckar?

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år