<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Hitta rätt lokalvård för kontoret

Hitta rätt lokalvård för kontoret

Att hitta rätt lokalvård för arbetsplatsen 

Att hitta rätt lokalvårds leverantör som fungerar bra med ert företag kan processen ta lite tid. Genom att leta efter en leverantör som passar ert företagets värderingar kan vara till hjälp i valet. Processen för att välja leverantör ser olika ut hos företagen då alla företag har unika behov som behöver uppfyllas.

Viktiga delar till att hitta rätt lokalvård

Untitled design (22) (1)-2

 

För att skapa en bra arbetsplats behövs en städad och organiserad arbetsmiljö med lokalvård kan detta uppstå. För att en lokalvård ska fungera bra är det viktigt att veta vad arbetsplatsen behov är. 

  • Hur mycket ska lokalvårdaren städa? 

Alla arbetsplatser är unika och fungerar på olika sätt. Lokalvården kommer se olika ut beroende på storleken på arbetsplatsen och hur många anställda ni är på företaget. Det kan handla om 150 till 5000 kvadratmeter som ska städas. För ett mindre företag kan det vara mer ekonomiskt att utför lokalvård på egen hand. Men så småningom kommer företaget att växa och då kan företaget behöva tänka om. När företaget växer blir arbetsplatsen både större och ett ökat antal medarbetare. Detta gör att en större insats av lokalvård behövs och då kan det bli mer ekonomiskt att anlita en lokalvårds leverantör som utför arbetet. Då kan företaget fokusera på det dem är proffs på och lokalvårds leverantören fokuserar på det dem är proffs på. 

  • Vilka behov behöver lokalvården täcka? 

Det finns många olika sätt att utföra lokalvård. Det viktigaste är att det utförs efter det behov ni har. Lokalvård kan innebära en städning som omfattar hela arbetsplatsen eller bara det delar ni anser vara av störst behov eller nödvändiga. Det kan vara allt från dammsugning och städning av toaletter till golvvård, fönsterputsning och städning av gemensamma utrymmen. Vanligast är det att företag väljer lokalvård som omfattar hela kontoret.

  • Att välja rätt lokalvårds leverantör 

Det är ett viktigt beslut för företaget vilken lokalvårds leverantör det ska använda. ofta söker företag efter en lokalvård till ett bra pris, effektiv och bra utförd städning samt att lokalvårds leverantören har bra villkor för de anställda. Att välja en leverantör med bra värderingar och kollektivavtal är ena av det tidigare nämnda punkterna avklarade. Att välja detta ger också en säkerhet att företaget och leverantören har samma värderingar. En lokalvårds leverantör med kollektivavtal säkerställer att lokalvårdaren har bra arbetsvillkor och rimlig lön.  

  • Ren arbetsplats med lokalvård

För att lokalvården ska fylla sin funktion är det bra att veta när det ska städas. Som nämnt ser arbetsplatser olika ut och det innebär att det kan behövas städas mer eller mindre i lokalerna. Ibland kanske det behövs lokalvård varje-, varannan dag eller en gång i veckan. 

  • Lokalvård med tilläggstjänster

Att en lokalvårds leverantör levererar tilläggstjänster är något som är värt att utnyttja. Olika leverantörer kan erbjuda ett antal olika tilläggstjänster, exempelvis kan det vara påfyllning av kaffe i kaffemaskiner, dryck, blommor eller liknande. Om företaget samlar tjänster från samma leverantör samlas allt på samma faktura och företag vet att det är en leverantör som har hand om allt istället för att behöva ha koll på flera olika. 

 

Lokalvård genom Vardagsfrid 

Untitled design (26) (1)-2

 

 

Med bekymmersfri lokalvård återkommande varje vecka kan ert bolags prestationer förbättras. Att vårda lokalen och hålla rent är inte det enda som lokalvård handlar om. Vi skapar tillsammans med er en underhållsplan som är effektiv och välbalanserad samt anpassad till er. Vi hjälper er med underhållsstädning, storstädning, entrémattor, golvvård, fönsterputs och mer. I 10 år har vi jobbat med lokalvård och har erfarenhet av det flesta typer av lokaler. Därför kan vi erbjuda ert företag en bra lokalvårds lösning som utgår från miljösäkra och hållbara metoder enligt Svanenmärkning. Vårt arbete med integrationen ger våra medarbetare en fot in i det svenska arbetslivet. Vi är auktoriserad Servicepartner med Kollektivavtal. 

Lokalvård med stjärnor

Untitled design (27) (1)-1

 

Vi får löpande respons av våra kunder av hur det upplever lokalvården från oss på 

RECO.se/vardagsfrid. Med ett återkommande betyg över 4 av 5 de senaste åren kan ni som företag vara säker på att Vardagsfrid håller vad vi lovar. Vi har även blivit rekommenderat företag fyra år i rad. Goda rekommendationer hos oss på Vardagsfrid har hjälpt oss i vårt arbete och utveckling av våra tjänster. Det har även hjälpt oss att skapa bättre lösningar för kunder runt om i Stockholm.

 

Lokalvård med klimatpositiv strävan

Untitled design (24) (1)-2

 

Miljön är en annan viktig del i vårt arbete tillsammans med tryggheten för våra anställda. Vårt kontinuerliga miljöarbete präglar vårt beteende i allt från transportval till papper i skrivaren. Det innefattar bland annat korrekt dosering av medel och effektiva mikrofiber produkter av hög kvalitet som minimerar vår och våra kunders miljöpåverkan. Vi använder även miljövänliga produkter och ser till att städteknik utförs på rätt sätt.  På detta sätt kan vi leverera en lokalvård som ni kommer bli nöjd med. 

Våra transporter utförs primärt med kollektivtrafik av miljöskäl och vi har som utsläppsmål att bli helt klimatpositiva, där varje kund som väljer lokalvård från oss samtidigt väljer en renare planet. Lokalvård från Vardagsfrid är miljöcertifierad och vi utövar svanenmärkta städmetoder. Utifrån era behov och kvalitetskrav skapar vi en plan för lokalvården som är effektiv och fungerar för just era lokaler. På ett Svanenmärkt och klimatpositivt avtryck hjälper vi er som partner att bli klimatpositiva. 

Miljö, kvalitet och omtanke är tre viktiga aspekter som genomsyrar hela vår verksamhet. Lokalvård som tjänst hos oss utförs på ett kemikaliefritt sätt. Miljövänlig städning på rätt sätt görs genom ergonomiskt, ekonomiskt och hygieniska processer. Vi tvättar våra material som microfibertrasor i speciella tvättmaskiner. Detta för att lösa upp och eliminera det partikeldamm som fastnar på trasorna. Dessa speciella tvättmaskiner gör det i en högre utsträckning än en vanlig tvättmaskin. Vi anpassar rengöringsmedel och fukten efter golvet för att lokalvården ska gå till på ett skonsamt men effektivt sätt.

 

Tjänster inom lokalvård

Untitled design (23) (1)-2

 

Förutom vårt grundutbud erbjuder vi fler tjänster som kan läggas till i er lokalvård. 

Trappstädning 

Entrer och trappor är vanligt inslag i kontor, fastigheter och bostadsrättsföreningar. Med trappstädning skapas en trivsam inomhusmiljö som skapar ett gott intryck. ingen gillar ett ostädat och smutsigt trapphus därför är detta en tjänst att tänka över att ta med i lokalvården. 

Vi har avsikten att vara ett miljövänligt städbolag. Därför är vår trappstädning Svanenmärkt. Vi använder bland annat minimala men korrekta mängder av kemiska medel vid städningen. För att minska våra utsläpp tar vi, om det är möjligt, kollektivtrafiken till våra städuppdrag. Om vi åker bil gör vi det i ett miljöklassat fordon.

Fönsterputsning 

En bra utför fönsterputs ska ske snabbt, smidigt och samtidigt bli rent utan spill och ränder. Fönsterputsningen ska även ske med minimal påverkan för ert arbete på arbetsplatsen. Vardagsfrid har erfarna fönsterputs experter som tar mindre kunder själva. Vid större uppdrag inom fönsterputsning utförs det med delar av teamet för att minimera tiden hos kund. 

Även invändiga ytor t.ex glasväggar, avskiljare och interna fönster putsas återkommande hos våra kunder.

Fönsterputsningen kan planeras några gånger per år, eller såklart även utföras som ett enstaka uppdrag. I lokalvården kan du inkludera fönsterputsabonnemang.

Golvvård 

När ett företag har tagit sin lokalvård på största allvar blir det en fröjd att kliva in hos dem. Ofta märks det på stämningen och luften hos företaget. Företag som har skrivbord som är dammfria, fönster som är putsade, toaletterna är städade och mötesrummen är fräscha ger det inte bara ett gott intryck hos kunden utan trivseln för medarbetarna ökar. Har företag tagit hänsyn till dessa punkter vet det även vikten i att ha fräscha golv för att det ska bli en totalupplevelse. Förmodligen har du redan sett till golvytan i lokalen får regelbunden städning men vill du att golven ska glänsa lite extra då ska du anlita vardagsfrid för en grundlig och professionell golvvård. Vi utför golvvård på standardmaterial. Att ha ett behandlat golv möjliggör snabb och effektiv återkommande lokalvård.

 

Tilläggstjänster för det lilla extra 

Ge det lilla extra till arbetsplatsen. Med våra tilläggstjänster kan ni ge era medarbetare En trevlig arbetsmiljö där kaffemaskinen är påfylld, Frukt i fruktkorgar, god dryck eller något annat trevligt. 

 

Kaffemaskin:  Att veta att kaffemaskinen alltid är redo för nästa kopp är skönt för de flesta. Att slippa behöva spendera tid på att rengöra eller fylla på kaffemaskinen gör personalen mer produktiv då hämtning av kaffe går fort. Vardagsfrid kan rengöra och fylla på kaffemaskinen om det önskas som tilläggstjänst. 

 

Fruktkorgar: En trevlig fruktkorg på kontoret ger ett härligt intryck och ibland är det viktigt att fylla på energin. 

 

Dryck: Förutom kaffe kan det vara gott med annan dryck lägg över ansvaret på oss så fixar vi det. 

 

Blommor: Blommor ger rummen lyft och det blir en trevlig omgivning för det arbetande. Det är viktigt att kunna ta hand om blommorna och ibland blir det sista prion. Därför är det skönt att veta att de tas hand om i och med städningen. 

 

Vaktmästeritjänster: Vardagsfrid kan ta hand om andra vaktmästeritjänster. Att ha det flesta sakerna på samma ställe är skönt och då slipper ni hålla koll på alla olika företag som ska ta hand om en viss sak. 

 

Emballage transporteras bort: Ett rent kontor innebär att inte massa emballage ligger kvar därför erbjuder vi att köra bort det åt er. 

 

Vardagsfrid ska förändra samhällsstrukturer och skapa möjligheter

Untitled design (25) (1)-1

 
 

Vi vill eliminera utanförskap, hjälpa integrera utrikesfödda och minska bidragsproblematiken. Nyanlända kämpar med kommunikationen i ett nytt land, där språk blir en tydlig barriär i att kunna uttrycka sig. Det är medmänniskor med mycket energi och vilja att ta sig in i arbetsmarknaden med en stor kapacitet att jobba och leverera mot kund. Genom en gedigen rekryteringsprocess hittar vi människor med brinnande hjärtan för service som vi genom vår städakademi utbildar till specialister på de uppdrag och processer de ska utföra. Snabbt ser vi självkänslan tändas i deras ögon när de blir riktigt bra på det vi gör – leverera nöjda kunder i en problemfri arbetsmiljö.

Vill du veta mer om lokalvård av Vardagsfrid, tveka inte på att höra av dig till oss så svarar vi på alla dina frågor och funderingar.

Låt Vardagsfrid vara din städfirma som sköter städjobbet åt dig och ert kontor. Kontakta oss genom att trycka på knappen nedan.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp