linkedin Hemstädning Vällingby | Vardagsfrid

Hemstädning Vällingby

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

För dig som har annat för dig i vardagen och för lite tid till städning hemma, har vi en lösning. Välj Vardagsfrid för din hemstädning i Vällingby. Med goda resultat ordnar vi ditt hem så du vill ha det, med hemstäd i Vällingby från Vardagsfrid.

Välj Vardagsfrid för din hemstädning i Vällingby

Att hitta en bra firma för hemstädning i Vällingby är inte längre svårt. Vi på Vardagsfrid är ett bra alternativ för som vill ha en aktiv livsstil och som letar efter hemstäd med god kvalitet, tydliga resultat, trygghet och noggrannhet. Vi är specialister på schemalagd hemstädning i Vällingby, Sundbyberg Bromma och Solna.

Att välja oss på Vardagsfrid för din hemstädning i Vällingby är smart. Våra löften till dig som kund innefattar att du alltid har samma städare som kommer hem till dig, att alla medarbetare har kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring och sekretessavtal. Vi erbjuder givetvis också RUT-avdrag direkt på fakturan. Vi är alltså det enda företag du behöver kontakta för trygg och säker hemstäd i Vällingby.

Hemstäd i Vällingby med goda resultat

Vi på Vardagsfrid vet hur stressig vardagen kan vara. Vi vill därför hjälpa våra aktiva kunder att få ihop sitt livspussel och ta över den delen man vill lägga minst tid på, nämligen städningen. Vi skapar helt enkelt lite vardagsfrid för våra kunder med vår hemstädning i Vällingby.

Tveka inte att kontakta oss redan i dag för att boka din städning. Vi hjälper dig sätta upp ditt städabonnemang utan bindningstid, och ser till att du blir nöjd med oss för din hemstädning i Vällingby från allra första början. Du, liksom hundratals av våra kunder, kommer bli nöjd!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp