linkedin Hemstädning Täby | Vardagsfrid

Hemstädning Täby

  • Övrigt
  • Read time: 3 minutes

Med Hemstädning i Täby från Vardagsfrid kan du slappna av och fokusera på det du vill prioritera, så tar våra hemstädningsspecialister hand om ert hem. Vardagsfrid alla hemstädningsspecialister är anställda av bolaget och omfattas av Kollektivavtalet hemserviceavtalet. Dessutom är Vardagsfrid  Auktoriserad Serviceentreprenör vilket betyder att ALMEGA och Kommunal årligen granskar att kollektivavtalet följs med god arbetsmiljö och att bolaget har en hållbarhetsplan för klimatet.

Vardagsfrid utför hemstädning i Täby åt flera hundra hushåll. Det kunderna uppskattar med Vardagsfrids hemstädning är följande:

  • Kollektivavtal för all personal
  • Digitala kvittenser för Nyckelhantering som följer Stöldskyddsföreningens rutiner.
  • Svanenmärkt tjänst och utrustning
  • Ditt hem och medarbetaren är försäkrat när ditt hem är vår arbetsplats

Det kallar vi för trygg hemstädning i Täby.

Trygg hemstädning i Täby

Vardagsfrid är företaget för dig som behöver hjälp med hemstädning i Täby. Vi utgår från en utarbetad standardiserad process men lägger givetvis till dina personliga städkrav. Oavsett vilken typ av städning du behöver så är vi ett bra val, något som hundratals kunder till oss kan intyga. Vi erbjuder alltid god kvalitet, noggrannhet och nära kontakta mellan städare och våra kunder, och vi arbetar utifrån ledord som service, ansvar och kvalitet.

Genom att välja oss på Vardagsfrid för din hemstädning i Täby väljer ni ett tryggt städalternativ samt kvalificerade städare. Vi erbjuder ett schemalagt abonnemang som du prenumererar på helt utan bindningstider.

Vardagsfrid – hemstäd i Täby

Vi vill alltid vara ett enkelt och säkert val för dig när det kommer till hemstädTäby, Sundbyberg och Solna är bara några av alla områden inom Stockholm vi arbetar i.

Som kund hos oss på Vardagsfrid för din hemstädning i Täby kan du alltid vara säker på att ditt hem är i goda händer. Alla våra medarbetare är anställda med kollektivavtal. Ditt hem är också alltid försäkrat när vi är hos dig, och vi sköter all nyckelhantering från Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner.

Tveka inte att höra av dig till oss på Vardagsfrid redan idag för din hemstädning i Täby. Vi underlättar din vardag och skänker dig en skön känsla och stolthet över ditt hem.

Välkommen!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp