linkedin Hemstädning Solna | Vardagsfrid

Hemstädning Solna

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

Vi är ditt val för hemstädning Solna, lita på oss när det kommer till trygghet, kvalitet och ansvar. Vi vill att du ska känna samma stolthet över ditt hem som vi gör. Vardagsfrid erbjuder trygg hemstädning i Solna för dig som vill ha ett säkert städalternativ med kvalificerade städare.

Trygg hemstädning i Solna

För dig som funderar på att ta hjälp med hemstädning i Solna kan vi berätta att vi på Vardagsfrid är precis rätt för dig. Vi erbjuder allt från generell rengöring i alla rum till mer specifik och varierande hushållsbestyr. Oavsett vilken typ av städning du behöver så är vi ett bra val. Vi erbjuder alltid god kvalitet, noggrannhet och nära kontakta mellan städare och våra kunder, och vi arbetar utifrån ledord som service, ansvar och kvalitet.

Genom att välja oss på Vardagsfrid för din hemstädning i Solna väljer ni ett tryggt och säkert städalternativ med kvalificerade städare. Vi erbjuder ett schemalagt abonnemang som du prenumererar på, helt utan bindningstider. Vi vill alltid vara ett enkelt och säkert val för dig när det kommer till hemstädSolna, Sundbyberg och Täby är bara några av alla områden i Stockholm vi arbetar i.

Vi är ditt val för hemstädning i Solna

Som kund hos oss på Vardagsfrid för din hemstädning i Solna kan du alltid vara säker på att ditt hem är i goda händer. Alla våra medarbetare är anställda med kollektivavtal. Ditt hem är också försäkrat när vi är hos dig, och vi sköter all nyckelhantering utefter Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner.

Välkommen att kontakta oss redan idag för att underlätta lite i vardagen och ta hjälp av oss för din hemstädning i Solna! Vi vill att du ska känna samma stolthet över ditt hem som vi gör.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp