linkedin Hemstädning Nacka | Vardagsfrid

Hemstädning Nacka

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

Vardagsfrid erbjuder dig som bor i Nacka hemstädning som fungerar. Med en trygghet att våra anställda har kollektivavtal, följer checklistor och att det blir rent. Vi är din städhjälp i Nacka, tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig hitta en lösning för hemstäd!

Välj hemstädning i Nacka som fungerar

Är du trött på att städa hemma? Vill du ha hemstädning i Nacka som både är pålitlig, trygg och effektiv? Då behöver du inte leta längre. Vi på Vardagsfrid är ett kvalificerat städföretag med säte i Sundbyberg som jobbar i hela Stockholmsregionen. Vi hjälper dig hålla rent och snyggt så att du kan lägga din värdefulla tid på annat. Vi arbetar dessutom utifrån värderingar så som service, ansvar och kvalitet.

Genom att välja oss på Vardagsfrid som er städhjälp i Nacka väljer ni ett tryggt företag där alla städare är noggranna. Vi erbjuder alltid städhjälp av god kvalitet med en nära kontakt mellan våra städare och våra kunder.

Vi är din städhjälp i Nacka!

För att vi ska levererar bäst städhjälp i Nacka så jobbar vi med schemalagda städabonnemang. Det betyder att din städning alltid sker på samma dagar av samma städare. På så sätt kan du vara helt trygg med den du släpper in i ditt hem. All vår personal är också anställd med kollektivavtal så att du vet att den som är i ditt hem har en trygg anställning.

Tveka inte att göra som många hundratals kunder innan dig gjort och kontakta oss redan idag för att boka en provstädning utan bindningstid. Oavsett vad du behöver hjälp med så är vi ett bra val för hemstädning i Nacka.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp