linkedin Hemstädning Kungsholmen | Vardagsfrid

Hemstädning Kungsholmen

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

Hemstäd är något vi är riktigt bra på, Vardagsfrid städar hemma hos dig som bor på Kungsholmen på ett tryggt och säkert sätt. Vi är ditt val för hemstädning på Kungsholmen, vi vill att du ska känna samma stolthet över ditt hem som vi gör.

Vardagsfrid städar hemma

För dig som funderar på att ta hjälp med hemstädning på Kungsholmen kan vi berätta att vi på Vardagsfrid är precis rätt för dig. Vi erbjuder allt från generell rengöring i alla rum till mer specifik och varierande hushållsbestyr. Oavsett vilken typ av städning du behöver så är vi ett bra val. Vi erbjuder alltid god kvalitet, noggrannhet och nära kontakta mellan städare och våra kunder, och vi arbetar utifrån ledord som service, ansvar och kvalitet.

Genom att välja oss på Vardagsfrid för din hemstädning på Kungsholmen väljer ni ett tryggt och säkert städalternativ med kvalificerade städare. Vi erbjuder ett schemalagt abonnemang som du prenumererar på, helt utan bindningstider. Vi vill alltid vara ett enkelt och säkert val för dig när det kommer till hemstäd. Kungsholmen är bara ett av alla områden i Stockholm vi arbetar i.

Vi är ditt val för hemstädning på Kungsholmen

Som kund hos oss på Vardagsfrid för din hemstädning på Kungsholmen kan du alltid vara säker på att ditt hem är i goda händer. Alla våra medarbetare är anställda med kollektivavtal. Ditt hem är också försäkrat när vi är hos dig, och vi sköter all nyckelhantering utefter Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner.

Välkommen att kontakta oss redan idag för att underlätta lite i vardagen och ta hjälp av oss för din hemstädning på Kungsholmen! Vi vill att du ska känna samma stolthet över ditt hem som vi gör.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp