linkedin Hemstädning Hammarby Sjöstad | Vardagsfrid

Hemstädning Hammarby Sjöstad

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

Hemstädning som fungerar, något Vardagsfrid kan erbjuda dig som letar efter hemstäd i Hammarby Sjöstad. Vi erbjuder städhjälp av god kvalitet och med trygga kollektivavtal till våra anställda. Vi är din städhjälp i Hammarby Sjöstad, kontakta oss redan idag!

Välj hemstädning i Hammarby sjöstad som fungerar

Är du trött på att städa hemma? Vill du ha hemstädning i Hammarby Sjöstad som både är pålitlig, trygg och effektiv? Då behöver du inte leta längre. Vardagsfrid är ett kvalificerat städföretag med säte i Sundbyberg som jobbar i hela Stockholmsregionen. Vi hjälper dig hålla rent och snyggt så att du kan lägga din värdefulla tid på annat. Vi arbetar dessutom utifrån värderingar så som service, ansvar och kvalitet.

Genom att välja oss på Vardagsfrid som er städhjälp i Hammarby sjöstad väljer ni ett tryggt företag där alla städare är noggranna. Vi erbjuder alltid städhjälp av god kvalitet med en nära kontakt mellan våra städare och våra kunder.

Vi är din städhjälp i Hammarby sjöstad!

För att vi ska levererar bäst städhjälp i Hammarby sjöstad så jobbar vi med schemalagda städabonnemang. Det betyder att din städning alltid sker på samma dagar av samma städare. På så sätt kan du vara helt trygg med den du släpper in i ditt hem. All vår personal är också anställd med kollektivavtal så att du vet att den som är i ditt hem har en trygg anställning.

Tveka inte att göra som många hundratals kunder innan dig gjort och kontakta oss redan idag för att boka en provstädning utan bindningstid. Oavsett vad du behöver hjälp med så är vi ett bra val för hemstädning i Hammarby sjöstad.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp