linkedin Att välja hemstäd på södermalm med Vardagsfrid

Hemstäd Södermalm

Städning av bord

Hemstäd på Södermalm    

Att hitta tid att hinna med allt som ska  göras i livspusslet kan vara svårt. Vardagen präglas av jobb. Därefter ska du även hinna med matlagning och städning när du har kommit hem. Eller så kanske du hinner med ett besök på något muséum?
Men tiden räcker inte till idag. Schemalagd hemstädning på Södermalm är vår specialitet och våra duktiga medarbetare ger dig ett tryggt och säkert besök efter dina förutsättningar.  

Hemstäd på Södermalm tänker på miljön    

Att få hemstäd på Södermalm är mer än bara en känsla av ett städat hem. Med miljövänliga metoder för hemstäd minskar Vardagsfrid klimatavtrycket på Södermalm. Vardagsfrid vill nå ett positivt klimatavtryck och strävar efter kemikaliefri hemstädning. Svanenmärkta produkter är en självklarhet men även att städmetoderna använder Svanenmärkta tekniker. Kunskapen om rätt dosering och exponeringstid minskar användandet av kemiprodukter, vilket är bra för både miljö och allergi.

Du får en trygg lösning med hemstäd på Södermalm    

Nycklar ges bort

Digitala Nyckelkvittenser

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker med att ditt hem är försäkrat genom Stöldskyddsföreningen (SFF). Med en anonym nyckelhantering och digitala nyckelkvittenser kan du känna dig säker när vi kommer och städar i ditt hem på Södermalm.

En ordinarie städare  

Vi erbjuder hemstäd på Södermalm och frigör mer tid för dig för att hitta den trygga lösningen du länge sökt efter. Av oss får du en ordinarie städare som blir återkommande och lär känna ditt hem. Med ett stort team hos oss kan du också känna dig trygg i att vi hittar någon som anpassar sig efter dina önskemål.

Aktiv arbetsintegration

På Vardagsfrid är vi glada att säga att vårt hemstäd på Södermalm jobbar med inkludering och arbetsintegration för våra medarbetare. Genom att mixa nationaliteter blir svenskan det enda språk som förenar oss på jobbet. Med kunskap i svenska språket kommer nyfikenhet om inkludering i samhället. Visste du att du är med och bidrar till en ökad arbetsintegration när du väljer hemstäd?

Ett steg i karriären med bästa servicen 

Vi gör det möjligt för personalen att ta ett steg i sin karriär och utvecklas. Det är viktigt för oss att se till att våra medarbetare trivs på jobbet, vilket gör att de kan leverera den bästa servicen för dig. Vi vill att du ska vara nöjd med vad vi levererar. Våga välj hemstäd på södermalm! Vi jobbar alltid utifrån vår värdegrund med orden: Respekt, ansvar och kvalité.  Att trivas hos oss betyder en välutförd städning hos er!  

Kugghjul

Rutinerad personal 

Med rätt processer och rutiner på plats skapas en god kvalité  som gör att grannar på Kungsholmen rekommenderar oss till kollegor och vänner.  

Det krävs ett stort ansvar och noggrannhet med hemstäd på Södermalm och därför är det viktigt att vi på Vardagsfrid jobbar med rutiner som möjliggör det för dig som bor på Södermalm.  

Process och utbildning 

Vardagsfrid Academy har en mängd internutbildningar och certifieringar, i bland annat hemstäd. Genom att i detalj beskriva, utbilda och kvalitetssäkra varje del av hemstädningen blir vår kvalitet löpande bättre.

Checkbox

 

Checklistor 

Checklistor för hemstäd hjälper din städare säkerställa jämn kvalitet varje gång. Din roll som kund blir enklare när du vet vad som ingår och vad som är gjort. Arbetsmiljön blir trevligare när alla gör rätt sak och vet vad man kan förvänta sig av sina kollegor. 

Svensk arbetsledning 

Våra medarbetare vet hur de ska jobba effektivt men noggrant och arbetsleder på svenska. Kommunikation mellan städare och kund är viktigt för oss, därför jobbar vi med nära kontakt och har tagit fram välarbetade rutin processer och checklistor för att hemstäd på Södermalm ska göras på bästa sätt med goda resultat.

Kollektivavtal  

Arbetsmiljön är viktig för ett bra slutresultat. Därför har vi på Vardagsfrid kollektivavtal. Visste du att endast cirka 3,5% av RUT-bolagen har kollektivavtal. Detta gör att städarna trivs på jobbet, stannar längre, kan utvecklas och blir specialister på hemstädning.

Många av våra kunder finns på Södermalm och rekommenderar vår hemstäd på reco.se 

Värdefulla rekommendationer och vad du kan förvänta dig av oss får du av de som använder vår tjänst. 

Rekommendation om hemstäd södermalm 

Tumme upp

“Trevlig professionell personal och bra resultat”  

Många av våra kunder finns på Södermalm och rekommenderar vår hemstäd på reco.se
Värdefulla rekommendationer och vad du kan förvänta dig av oss får du av de som använder vår tjänst.

Såhär kan några av våra kundkommentarer se ut, läs dem via Reco.se:

Martin S
skrev om Vardagsfrid AB
2021-03-11

“Trevlig professionell personal och bra resultat”

Meit G
skrev om Vardagsfrid AB
2020-11-26

“Hushållsstädning 1 ggr/v 5 tim
Mycket väl bemött
Noggrant och välstädat från grunden, vilket var önskemålet.
Mycket nöjd hitintills”

Tärning

Vardagsfrid vill att du som Södermalmbo ska känna att du kan lämna ditt käraste hem till oss på hemstäd Södermalm. Tryggheten i att vi har goda villkor till våra medarbetare och att vi strävar mot en bättre vardag med hjälp av hemstäd på Södermalm.

Välkommen att kontakta oss och hör gärna av dig med frågor, så svarar vi på dem mer än gärna!   

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp