linkedin Hemstäd Östermalm med Vardagsfrid

Hemstäd Östermalm

vardagsfrid städhjälp

Vardagsfrid prioriterar ditt hem

Som kund vill man känna sig prioriterad. Känslan att veta att hemmet blir behandlat på ett bra sätt, skapar förutsättningar att du ska slappna av i det. Genom Vardagsfrid får du hemstäd på Östermalm med professionell anda och engagerad personal.

Vi hjälper dig att hamna i rätta händer för hur ett hemstäd på Östermalm ska gå till, där saker som kollektivavtal, säkerhet med nyckelhantering som vi utgår från SSF, svenska stöldskyddsföreningens nyckelrutiner, hälsan hos städpersonalen går i första hand och du som kund kan luta dig tillbaka för att känna ett lugn med ett rent hem och samvete.

Trygghet med Vardagsfrid

Det kan vara läskigt att släppa in någon i sitt hem, där man spenderar många timmar och har sina käraste ägodelar. Därför värdesätter Vardagsfrid, under ett hemstäd på Östermalm får en ordinarie städpersonal som kommer varje avtalad tid man bestämt. 

Även att alla Vardagsfrids anställda som är ute hos kund, går igenom en kontroll innan anställning där ett utdrag från polisens belastningsregister görs, en noggrannhet för att du som kund med hemstäd på Östermalm ska känna dig trygg med oss som städföretag. 

Effektivitet möter kvalitet

Vardagsfrids normalkund bokar hemstäd 4 timmar varannan vecka, vi erbjuder ett skräddarsytt hemstäd på Östermalm för att det ska löpa bekymmersfritt hemma hos dig och du kan anpassa själv när du är i behov av hemstäd. Vardagsfrid städpersonal har ordentliga checklistor för vardera rum, hur hemmet ska bli skinande rent och om något mot förmodan skulle gå sönder, hjälper vi dig med ersättning.

För att nå en effekt som blir kvalitet uppskattar vi hur lång tid ett hemstäd på Östermalm kan se ut och du som kund meddelar avvikelser eller tillval hur du vill att städningen ska gå till, som senare registreras i schemat med eventuell tidsanpassning. Genom denna beprövade rutin med ett högt antal hemstädningar, kan Vardagsfrid säga att den funkar.

För att se vad som ingår i hemstäd på Östermalm, titta på checklistan HÄR som städaren använder vid varje hemstädning.

Hemstäd med uppstart

Nycklar ges bort

Priset är beroende av storlek på ditt hem och hur många timmar det tar för tjänsten hemstäd på Östermalm att städa. Vardagsfrid inleder alltid inför ett nytt hemstäd på Östermalm, en uppstarts städning för att mäta hur lång tid det tar, därefter kan vi evaluera tiden mer precist och om kunden vill ha något tillägg. Med tiden går det att kontakta Vardagsfrid för ändring av hemstäd på Östermalm om något känns fel.

  • Vardagsfrid uppskattar uppdragets tidsåtgång och du berättar vilka avvikelser och tillval du vill ska ingå och bli utförd under ditt hemstäd på Östermalm.
  • Normal arbetstid för hemstäd på Östermalm är Måndag till Fredag kl 8-17.
  • Standard momenten ingår enligt checklistor och registrerade tillval/avvikelser, beställs via kundservice. Till exempel tvätt, strykning, byta sängkläder och diskning. 
  • Vardagsfrid har inga dolda avgifter utöver abonnemanget av städtimmar.

Östermalmsbo med hemstäd

städföretag Stockholm Städabonnemang

Hemstäd på Östermalm gör det möjligt för dig att fokusera på annat i vardagen och få mer tid till familj och andra sysslor. Att sätta upp en dag i veckan för veckostädning är ett första steg att ta, för att skapa bra rutin till städning där hemmets och din hälsa mår bra.

För att Vardagsfrids städrutin för hemstäd på Östermalm ska fungera bra, arbetar vi med Svanenmärkta produkter och främjar ergonomisk utrustning, detta för att sträva efter att bli klimatpositiva och underlätta för städpersonalen. Som kund med hemstäd på Östermalm får du ett start-kit från oss som din ordinarie städare använder sig av, det ger dig som kund ett mindre bekymmer då vi har de flesta av städprodukterna som används under ett hemstäd.

Att tänka på innan Vardagsfrid kommer hem till dig

  • Plocka undan saker som ligger i vägen för den mest optimala rengöringen av alla vrår. Det gör jobbet lättare för vår städpersonal och för att du ska känna att det blir rent i hela hemmet under hemstädet. * Eller beställ plocktid från oss så löser vi även vissa förberedelser, såsom att plocka undan innan städet sätter igång.
  • Du får tillgång till microdukar och golvmopp från oss, se till att de är rena för varje städtillfälle när hemstäd kommer hem till dig.
  • Dammsugare behöver finnas på plats och att dammsugarpåsen byts regelbundet för bästa möjliga dammsugningen av hemmet.
  • Sopskyffel, sopborste och två stycken plasthinkar+behållare måste finnas tillgängligt för vår städpersonal som utför hemstäd på Östermalm.

Städabonnemang

För att få ihop sin vardag och allt vad som kommer med det så kan det vara en bra idé för dig som vill ha hemstäd på Östermalm, att starta ett abonnemang för just hemstäd via Vardagsfrid. När du tecknar ett städabonnemang kan du använda RUT-avdrag, ROT- och RUT-avdraget, detta räknas ihop under ett år och taket låg under 2021 på 75 000 kr per person/år. 

Ett städabonnemang ska rulla på utan konstigheter, du ger dig själv tiden att hinna med allt i vardagen. Genom att använda sig av ett städabonnemang kan du släppa stressen och även få möjlighet till tilläggstjänster för att få det rena hemmet du vill ha. Det kan vara att man årligen vill ha en storstädning eller fönsterputs inför en högtid eller finbesök och genom städabonnemang har du tillgång till det genom att kontakta oss, vi hjälper dig mer än gärna. 

Anlitat rätt städföretag?

Checkbox

Att hitta rätt städfirma som levererar hemstäd på Östermalm kan vara svårt, vad ska man välja av alla förslag som dyker upp? Och vad vill man få ut av hemstäd på Östermalm när man väl har hittat ett som känns bra? När du ska välja ett städföretag som ska utföra hemstädning på Östermalm finns det viktiga punkter att tänka på. 

Tips 1: Rekommendationer från grannar

Börja titta på rekommendationer från grannar i området, där finns en chans till ärliga recensioner vad andra kunder tycker som har använt sig av just det städföretaget. Vardagsfrid använder sig av Reco.se som är en jämförelsesida där du kan scanna av vad andra tycker om Vardagsfrids tjänster, i detta fall, hemstäd på Östermalm. Reco.se rekommendationer gällande Vardagsfrid kan du hitta HÄR.

Tips 2: Storlek och omsättning

Kontrollera städföretagets storlek i omsättning och hur många anställda det finns i organisationen. Detta kan spegla hur rutiner ser ut, då ett mindre städföretag har andra rutiner än ett större städföretag som erbjuder hemstäd på Östermalm. 

Tips 3: Variation på pris beroende på veckodag

Var noggrann och kolla priset, då det kan variera beroende på vilken dag du väljer att ha hemstäd på Östermalm. Ett städföretag kan välja att ha billigare priser början av veckan då fler vill få det städat till helgen när man är ledig och kanske får besök. Därför kan städföretag ta mer betalt dessa dagar men samtidigt sänka priserna i början av veckan för att locka kunder att beställa hemstäd på Östermalm då. 

Tips 4: Förväntan
Förbered dig med vad du förväntar dig med hemstäd på Östermalm. Tänk efter vad du prioriterar högst, är det ett bra pris, säkra arbetsvillkor för medarbetare, effektivitet m.m. Genom att till exempel anlita ett städföretag som använder sig av svanenmärkta metoder, kollektivavtal försäkrar du dig bl.a om de anställda har bra arbetsvillkor och att arbetet utförs miljöriktigt. Om man som Östermalmsbo prioriterar detta hos ett städföretag så kan priset vara lite högre, vilket kan vara en bra indikation på vad det är för hemstäd på Östermalm.

Tips 5: Fullservice

Städföretaget du anlitar ska helst kunna utföra veckostädning, hemstädning, storstädning, fönsterputs och flyttstädning, då du kan behöva städföretaget för alla dessa tjänster någon gång i livet. Då slipper du kontakta flera olika städföretag och istället ha alla de tjänsterna samlade på ett och samma ställe. 

Städat med rent samvete

Städning av bord

Vardagsfrid erbjuder hemstäd på Östermalm med rent samvete då all personal omfattas av kollektivavtal. Almega som är vår arbetsgivarorganisation granskar årligen vårt arbete kring hur vi följer kollektivavtal, vilket i sin tur skapar en trygghet hos personal.

Ett hårt jobb för att arbetsplatsen ska vara bra och främja till att våra medarbetare stöttas från start till chans för utveckling, detta genom en grundlig utbildning och välutformade checklistor som Vardagsfrid lär ut och följer. I detta får personal även integreras i det svenska samhället då vi arbetsleder på svenska, vilket ger en bra start för att känna gemenskap i samhället.

 

Fast och trygg anställning

Även Vardagsfrid medarbetare satsning på fasta och trygga anställningar fortsätter, där vi vill erbjuda branschens mest optimala anställningsvillkor för att nå en låg personalomsättning inom städbranschen.

Att känna trygghet på jobbet är en viktig faktor för medarbetarnas välmående. Slippa oroa sig för snabba uppsägningar eller villkor som är dåliga är väsentligt för att jobbet ska kunna utföras med glädje, detta leder i sin tur till bättre resultat i jobbet. 

Genom att anlita hemstäd på Östermalm med bl.a kollektivavtal kan du som kund vara säker på att medarbetare behandlas och respekteras på det sätt de förtjänar.

För att Vardagsfrid ska kunna utvecklas och bli bättre på det vi gör, är det viktigt för oss att som kund känna sig säker och nöjd när du anlitar oss. Vi finns här för dig och ditt hem.

 

Välkommen att kontakta oss redan idag för dig som behöver hemstäd på Östermalm via Vardagsfrid!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp