linkedin Att välja hemstäd på kungsholmen med Vardagsfrid

Hemstäd Kungsholmen

Veckostädning Uppsala

Många känner att städning är en prioritering som inte kommer i första hand efter en lång dag med andra bestyr. Att då öppna dörren till ett nystädat hem gör vardagen mer bekväm och du kan pusta ut. Vardagsfrid erbjuder hemstäd på Kungsholmen för en smidigare och skönare vardag, för dig som vill slappna av i hemmet efter en lång dag. 

Ge din vardag en tjänst

Genom att ha städabonnemang skapar vi flexibilitet för dig som vill ha hemstäd på Kungsholmen när du behöver det.

Oavsett om du är en kungsholmsbo som gör karriär, har fokus på familjelivet, eller lever en hektisk vardag, har vi en tjänst som passar dina behov. 

Professionellt bemötande

Att det ska kännas tryggt och professionellt med hemstäd ska vara en självklarhet för dig som kund. På Vardagsfrid förmedlar vi välutbildad personal inom tjänsten hemstäd, då vi har kompetens hur en bekymmersfri leverans av vår tjänst – hemstäd på Kungsholmen ska gå till. Genom checklistor och bra struktur går vi igenom hemmet från punkt till pricka för att ge dig trygghet att lämna ansvaret till oss. 

Grannarna med Vardagsfrid

vardagsfrid rekommenderad hemstädning på reco

“Professionellt bemötande, planering och uppföljning!” - Eva L “Alltid i tid. Rent och fint. Smidigt att få kontakt!” - Helena G “Jag har haft min första städning med Vardagsfrid och är mycket nöjd med resultatet.” - Jenny S

Med städrekommendationerna på Reco.se kan du enkelt läsa vad grannarna på Kungsholmen tycker om hemstäd från Vardagsfrid. I en rekommendation om hemstäd är det viktigt att titta om tjänsten är uppskattad, men även hur man hanterar kundupplevelsen när det går fel. Det är också viktigt att det är ett stort antal rekommendationer och att de är spridda över tid för att veta att de är genuina från kunder med hemstäd. På Reco.se kan du enkelt läsa vad grannarna på Kungsholmen tycker om hemstäd på Kungsholmen. 

För att ge bästa alternativet för kungsholmsbor ger Reco.se rekommendationer ett mervärde för hur du ska tänka vid val av hemstäd på Kungsholmen. Genom att höra vad andra tycker, kan du skapa en egen uppfattning hur hemstäd på Kungsholmen går till. Vi ger möjligheten att recensera ditt besök när du valt hemstäd på Kungsholmen, det ger oss på Vardagsfrid en chans till förbättring och vad som fungerar bra med vår tjänst, hemstäd på Kungsholmen.

På Reco.se finns Vardagsfrids rekommendationer samlade för hemstädning från grannarna på Kungsholmen. Gör dig en tjänst och titta, innan du bokar hemstäd på Kungsholmen. 

Vardagsfrid arbetar sedan länge med Reco.se för att transparant visa upp sina kundrekommendationer. Om tillräckligt många kunder skriver en rekommendation på Vardagsfrid om tjänsten hemstäd på Kungsholmen och det sammanlagda betyget på hemstädning blir minst 4.0 tilldelar Reco.se, utmärkelsen “Rekommenderat städföretag”. 

Hur prioriterar du din tid?

Som kungsholmsbo lever man i en stressig miljö centralt i innerstan, något som är tydligt. 

Att hitta pauser i vardagen är svårt. Att då se över sysslor och värdesätta det man tycker är viktigt, kan vara att plocka bort något och få hjälp av andra. Hemstäd på Kungsholmen, kan vara lösningen för att kunna lägga mer tid på återhämtning i vardagen. 

3 tips hur du hanterar stöket: 

  1. Sätt upp realistiska mål och släpp kontrollbehovet. Acceptera läget att man kanske inte hinner plocka undan allt innan hemstäd kommer.
  2. Inkludera plocktid, Vardagsfrid erbjuder som tjänst 1-2 timmars undanplockning innan städet sätter igång. Det ger dig tid till att göra andra saker. Släpp stressen och låt Vardagsfrid sköta det.
  3. Bättre med lite skit i hörnen och inte ett rent helvete, det är inte hela världen att det är ostädat hemma. Med hemstäd på Kungsholmen får du rent i hörnen – för det är just det Vardagsfrid är specialister på!

Dessa tre knep ger dig återhämtning. Låt hemstäd på Kungsholmen sköta jobbet hemma, istället för att lägga tiden på en stressig undanplockning som inte gör något gott ändå.

Kollektivavtal

Städbolag Stockholm

Som kund är det skönt att veta med säkerhet att våra anställda har kollektivavtal, valet att välja hemstäd på Kungsholmen blir då lättare. Alla våra anställda är utbildade och har fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal.

Digital nyckelkvittens

Innan du bestämmer dig för hemstäd på Kungsholmen, är det viktigt att kolla att hemmet är skyddat genom städfirman, ifall en olycka inträffar. 

Hantering av nycklar är en viktig garanti för att det ska vara säkert. Ditt hem är försäkrat och genom vår nyckelhantering som alltid utgår från Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner. Trygghet för dig som vill ha hemstäd på Kungsholmen om något skulle hända. 

Aktiv jobb integration

Vi finns här för dig och din vardag. Genom vår kompetenta personal, ett sammansvetsat team och ett tydligt varför. Vardagsfrid arbetsleder på svenska, vilket är en bidragande faktor att våra medarbetare integreras i det svenska samhället. Där du som kund, vi som organisation, genererar att språkliga barriärer övervinns. Med hemstäd på Kungsholmen.

Välkommen att kontakta oss redan idag, vi ger dig som kungsholmsbo ett tryggt och snyggt hem. Med hemstäd på Kungsholmen, via Vardagsfrid. 

  • 010 – 516 43 00 
  • info@vardagsfrid.se

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp