linkedin Från 0 till 100 anställda – en resa i bilder | Vardagsfrid

Från 0 till 100 anställda – en resa i bilder

  • Nyhet
  • Read time: 6 minutes

Vardagsfrid har sen starten 2012 skapat sysselsättning för 100 personer. Nu i september 2016 passerade vi tresiffrigt anställda. För mer än 90% kollegorna representerar Vardagsfrid det första arbetet i Sverige.

Av oss anställda är ca 27% män. Vi har en utstuderad rekryteringsprocess som bortser kön och ursprungsland för att istället fokusera på attityd, respekt, vilja att lära, känsla för service och omsorg att göra en kund glad. En av våra första tysta frågor vi ställer oss själva om varje rekryt är: Vill jag ge mina nycklar till denna person?

Våra killar möts ofta av fördomar att män inte kan städa – desto roligare är det att krossa dessa fördomar genom att leverera en imponerande städning. Vinnarkänslan är magisk när kunden skriver en positiv rekommendation om oss på nätet, speciellt om man vet att en fördom har krossats under dagen med en fläckfri leverans.

Det är kul att tävla, det är kul att vinna oavsett! Vår mål är att sätta 250 personer i arbete. Det är ett häftigt mål som från början, när vi var 4-5 anställda, kändes ganska ointagligt.

vardagsfrid städhjälp

2016

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp