<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Årets Städare 2020 - din städare

Årets Städare 2020 - din städare

Varje år utses Årets Städare av juryn bestående av Arbetsgivarorganisationen ALMEGA & facket KOMMUNAL tillsammans. Årets pris vill man synliggöra och hylla dem som gör det viktiga arbete som utförs under pandemin. 

Sveriges städare vinner priset för sin samhällsinsats man gjort under pandemin på kontor, offentliga, privata miljöer osv. Städarna har gjort en viktigt insats för att minska smittspridningen. Tack vare städarnas ansvarfulla arbete har sjukvård, kontor, hemmakontor förskolor, butiker osv fungerat.

Stort tack för ett enastående arbete – utan städning stannar samhället.

Om priset

Vinnaren av Årets Städföretag måste vara ett Auktoriserat Serviceföretag. Auktorisationen utfärdas av både fack och arbetgivare. Auktoriserade Serviceföretag kontrolleras av nämnden årligen att kriterierna uppfylls på bland annat följande områden skriver TT:

  • Arbetsmiljöarbetet 
  • Miljöarbetet 
  • Kvalitet och kompetensutveckling av personalen
  • Välordnad och god ekonomi 
  • Goda fackliga relationer, god personalpolitik samt ordning och reda arbetsrättsligt 

Det är med glädje jag ser att strålkastaren lyser på mina kollegor på Vardagsfrid, säger VD:n Torkel Kristoffers. Bakom kulisserna ser jag det enträgna arbete som är samhällsbärande för så många medborgare. Ett arbete som sällan syns när det är perfekt.

Vardagsfrids städar förskolor, universitet, kontor, laboratorier och privatpersoner i Stockholm, Västerås, Uppsala och Norrtälje.

Untitled design (22) (1)

 

Fler nyheter

Kalk- och fläckfria duschväggar

Städa badrum – följ vår checklista

Topp 7 sätt att städa bort katthår

Städa rummet - steg för steg

Hur tar man bort fläckar?

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år