linkedin Din städare utsedd till Årets Städare | Vardagsfrid

Årets Städare 2020 - din städare

Årets städföretag 2020

Varje år utses Årets Städare av juryn bestående av Arbetsgivarorganisationen ALMEGA & facket KOMMUNAL tillsammans. Årets pris vill man synliggöra och hylla dem som gör det viktiga arbete som utförs under pandemin. 

Sveriges städare vinner priset för sin samhällsinsats man gjort under pandemin på kontor, offentliga, privata miljöer osv. Städarna har gjort en viktigt insats för att minska smittspridningen. Tack vare städarnas ansvarfulla arbete har sjukvård, kontor, hemmakontor förskolor, butiker osv fungerat.

Stort tack för ett enastående arbete – utan städning stannar samhället.

Om priset

Vinnaren av Årets Städföretag måste vara ett Auktoriserat Serviceföretag. Auktorisationen utfärdas av både fack och arbetgivare. Auktoriserade Serviceföretag kontrolleras av nämnden årligen att kriterierna uppfylls på bland annat följande områden skriver TT:

  • Arbetsmiljöarbetet 
  • Miljöarbetet 
  • Kvalitet och kompetensutveckling av personalen
  • Välordnad och god ekonomi 
  • Goda fackliga relationer, god personalpolitik samt ordning och reda arbetsrättsligt 

Det är med glädje jag ser att strålkastaren lyser på mina kollegor på Vardagsfrid, säger VD:n Torkel Kristoffers. Bakom kulisserna ser jag det enträgna arbete som är samhällsbärande för så många medborgare. Ett arbete som sällan syns när det är perfekt.

Vardagsfrids städar förskolor, universitet, kontor, laboratorier och privatpersoner i Stockholm, Västerås, Uppsala och Norrtälje.

Årets städföretag 2020 Diplom

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp