<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Att tjata om städningen?

Är det framgångsrikt att tjata om städningen

Hemstädning är ofta en av de vanligaste sakerna som föräldrar tjatar om. Det är viktigt att hålla hemmet rent och organiserat av flera skäl, inklusive hälsa, säkerhet och trivsel. Dessutom kan det vara en utmärkt möjlighet att lära barn om ansvar och att ta hand om sin omgivning.

Känner du igen ditt tjat om hemstädning så är du inte ensam. De flesta föräldrar tjatar på sina barn många gånger per dag – och det lönar sig! Nu finns en studie från Essex University som visar att barnets utveckling påverkas positivt av tjat. 

Forskarna följde 15 500 flickors utveckling och resultat över tid. Den grupp barn med mammor som tjatat på dem, blev mer framgångsrika senare i livet i jämförelse med den andra gruppen vars mammor inte uppfostrat med tjat. Tjatande mammors barn fick en mer framgångsrik karriär med högre löner och fick en bättre levnadsstandard i jämförelse med barn från den andra gruppen.

De flesta hemstädningskunder som anlitar Vardagsfrid plockar ordning innan vi ska städa hos dem. Oftast plockar ägaren sina grejer snabbast själv och vill att vi lägger vår tid på själva städningen av huset. Så nästa gång ni ska tjatar på barnen att vi ska komma och funderar på att köpa en extra plocktimme av oss – så tänk på att dina barn blir framgångsrika av det! Har du köpt en extra plocktimme, så har du kraft att tjata på något annat som du tycker är roligare att tjata på. Effekten är densamma – väl något som är roligt för dig att tjata om.

När vi genomför en städning av ett hem skall ca 1500 punkter hanteras inom en tidsbudget.  Ett kök tar ca 60 min, ett badrum kan inte göras på kortare tid än 30 minuter för att nå rätt kvalitet. Utifrån husets utforming planeras dagens arbete och sen sätter man igång med projektet. På förekommen anledning måste vi berätta att bildens tidsfördelning är inte från vårt utbildningmaterial.

Fler nyheter

Kalk- och fläckfria duschväggar

Städa badrum – följ vår checklista

Topp 7 sätt att städa bort katthår

Städa rummet - steg för steg

Hur tar man bort fläckar?

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år