<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

 • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Kontorsstädning – ökad trivsel på jobbet

Förbättra ditt bolags prestation med bekymmersfri lokalvård. Kontorsstädning handlar inte bara om att städa och hålla rent, utan även hur man kan göra det så smart och effektivt som möjligt under tid. Med vår balanserade underhållsplan för kontorsstäd hjälper vi med underhållsstädning, golvvård, storstädningen, entrémattor, fönsterputs, desinficering, möbeltvätt av t.ex kontorsstolen, bortforsling av återvinningskärl samt tvätt av gardiner och textilier.

Vi på vardagsfrid har 10 års erfarenhet av kontorsstädning och lokalvård. Som specialister på kontorsstädning och lokalvård tar vi oss an allt, såväl små som stora ytor. I dagsläget har över 150 kompetenta medarbetare så du kan lita på oss när det gäller ett väl utfört städjobb där vi inte lämnar något åt slumpen. En bra arbetsmiljö är A och O för att trivas på arbetsplatsen och välstädade rum och rena ytor tillför just det.

När du köper kontorsstädning av Vardagsfrid får du:

 • Auktoriserad Serviceentreprenör med kollektivavtal
 • Svanenmärkt städtjänst
 • Utbildad personal för kontorsstädning
 • Arbetsledning på svenska
 • Hygienteknisk städning som minskar sjukfrånvaro

Kontorsstädning med Vardagsfrid

Med Vardagsfrids erfarenhet av kontorsstädning utför vi er kontorsstäd bekymmersfritt. Med rätt arbetsmetod, rutin och miljöriktiga städmedel blir städningen effektiv med ett bra slutresultat.

Kundunika uppdrag

Varje kontors är unikt i belastning, bemanning, storlek och typ av användande. Vardagsfrids erfarenhet av kontorsstädningsuppdrag mellan 100 till 5000 kvadratmeter gör att vi kan säkerställa en kostnadseffektiv kontorsstädning hos er utifrån era behov.

Vad ingår i kontorsstädning?

Kundunik utifrån belastning, antal anställda och användning av ytorna. Efter behov erbjuder vardagsfrid ett antal tjänster inom kontorsstäd och lokalvård. Tjänster som erbjuds är – underhållsstädning, golvvård, storstädningen, entremattor, fönsterputs och desinficering.

Utöver kontorsstädning

Utöver kontorsstädning erbjuder vi ytterligare kontorstjänster för att skapa bekymmersfri produktiv personal. Både för de som jobbar, men även de som upphandlar avtalet.

 • Rengöring och påfyllning av kaffemaskin
 • Fruktkorgar
 • Dryck
 • Blommor
 • Vaktmästeritjänster
 • Borttransportering av emballage

Auktoriserad serviceentreprenör

Vardagsfrid har kollektivavtal och är auktoriserad serviceentreprenör hos Almega och jobbar aktivt med systematiskt miljöarbete och svanenmärkta tjänster. Vardagsfrids personal bär namnbrickor och är utbildade för uppdraget. Personalen hos vardagsfrid följer ARN, allmänna reklamationsnämndens riktlinjer, beslut och rekommendationer.

Arbetsledning på svenska

Våra samtal börjar alltid på svenska. Vår arbetsledning pratar engelska och svenska. Men inom vardagsfrid pratar vi ca 37 olika språk från världens alla hörn. Trots alla olika språk är det svenskan som förenar oss och hjälper oss att fastställa en god och säker arbetsmiljö där alla ska känna sig trygga och uppskattade. Svenskan hjälper oss att ha roligt och känna glädje tillsammans på jobbet – har vi roligt på jobbet så blir resultatet bra.

Kvalitetsgaranti

Vi hjälper er med bekymmersfri kontorsstädning och lokalvård. Skulle ni inte vara helt tillfredsställd vill vi snabbt ställa allt tillrätta för att ni ska bli nöjd med resultatet. Med vår kvalitetsgaranti vill vi göra er helt nöjda.

Ansvarsförsäkring

Med vår ansvarsförsäkring så täcker den eventuella skador om olyckan skulle vara framme. Alla våra anställda är såklart fullt försäkrade på arbetsplatsen, samt under resan till och från jobbet.

Miljöriktigt kontorsstäd

Vi på Vardagsfrid strävar efter att bli klimatpositiva. Med våra svanenmärkta tjänster visar vi på vår lägsta nivå hur viktigt klimatet och miljön är för oss. Vi använder oss av miljöriktiga medel när vi städar och sköter vår logistik med minimal klimatpåverkan.

Bli kontaktad

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp