<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Fönsterputsning vid hemstäd

Låt solen skina in genom rena fönster och ge ditt hem en ljusare känsla. Med fönsterputs två gånger per år kan du uppleva lyftet av sol som lyser in genom fönsterna. Har du ont om tid, eller saknar energin till att lägga ner arbetskraften för att ta alla fönster. Eller blir fönsterputsningen ett stort projekt. Varför inte låta vardagsfrid ta hand om fönsterputsningen. Vardagsfrid använder proffessionell fönsterputsutrustning när vi putsar dina fönster. Vardagsfrids professionella fönsterputsning har ett fast pris vilket ger dig tid och ork över till annat.

  • Välutbildade och certifierade fönsterputsare
  • Fönsterputsarna omfattas av kollektivavtalet
  • Avtorkning av fönsterbleck ingår
  • Fönsterputs upp till 5 meter ingår i fasta priser
  • Fönsterputsning med professionell utrustning

Anlita vardagsfrid för fönsterputs

Har du redan hemstädning från vardagsfrid, passa då på att även anlita oss för fönsterputsning. Vill du ha fönsterputs i samband med hemstädning går det också att lösa. Skapa en fri arbetsyta för din fönsterputsare, eller beställ extra tid för att komma åt fönster. När fönsterputsningen görs i samband med hemstädning återställer städaren ordningen under arbetspasset. Passa därför då på att anlita oss för rengöring av fönsterna även under våren och hösten. Har du en inglasad balkong och vill ha dessa fönster putsade också? Vardagsfrid hjälper dig självklart med detta, kontakta kundservice för att få en offert för det.

Inför fönsterputsningen

Vardagsfrid tar med sig all utrustning, du behöver bara skapa  en fri arbetsyta framför fönsterna innan vi kommer. Skulle Vardagsfrid eventuellt behöva flytta möbler, gardiner och annat för att kunna arbeta, debiteras detta på en timkostnad som inkluderar återställning.

Vi på Vardagsfrid värnar så klart om vår personal därför är det självklart att vi har schyssta arbetsvillkor och kollektivavtal. Vi utbildar våra medarbetare för den arbetsuppgiften som de ska utföra. För att vi ska kunna leverera tjänsten bra och för att du ska bli nöjd.

Vad kostar fönsterputsning?

Priserna är lägsta pris och avser fyrsidiga fönster utan spröjs inklusive avtorkning av fönsterbleck. Se nedan för Prislista. Fönsterputs av fasta fönster utförs med teleskopskaft upp till 5 meters höjd till samma fasta pris. Priset är efter skatteavdrag. Behöver uppdraget skylift eller behöver puts av en inglasad balkong så offererar vi det separat. Vi putsar aldrig trasiga fönster.

Så här räknar vi fast pris fönsterputsning

Varje separat fönster räknas som ett fönster. Andra exemplet har spröjs medan tredje exemplet har 4 separata fönster. Fasta fönster som inte går att öppna har två sidor. Men de öppningsbara fönstren kan vara delningsbara och ha 2, 4 eller 6 sidor beroende på miljöklass och ålder.

tecknad bild på två fönster tecknad bild på tre fönster tecknad bild på två fönster med fönster i olika storlekar

Vanliga frågor

Hur betalar jag för fönsterputsningen?

Betalning sker i efterskott, dvs månaden efter. Du kommer att få din faktura från Vardagsfrid med alla uppgifter om betalning, dvs bankgironummer, sista betalningsdag etc. via mail om du inte angett något annat betalsätt.

Vad händer om det är dåligt väder när min fönsterputs ska utföras?

Vardagsfrid putsar i den mån det går. Vi kommer i samråd med dig som kund att boka om fönsterputsen om vädret inte tillåter att vi utför tjänsten.

Är er personal anställd med kollektivavtal?

Ja, alla våra medarbetare är anställda hos Vardagsfrid AB och omfattas av kollektivavtalen. Vi arbetar inte med inhyrd personal.

Är er personal försäkrad?

Ja, vi har försäkring för våra medarbetare under tiden de arbetar.

Gör ni några kontroller av personal innan ni anställer?

Innan vi anställer nya medarbetare gör vi utdrag från Polisens belastningsregister. Vi har också andra rutiner vid anställning för att upplägget till dig som kund ska bli tryggt, t ex att ta referenser och låta medarbetarna skriva under sekretessavtal.

Bli kontaktad

Prislista (efter RUT-avdrag)

Pris

Fönster, (två eller fyrsidigt). Minimidebitering 10 fönster

från 60 kr

Fönster (6-sidigt) Minimidebitering 10 fönster

från 80 kr

Spröjs

från 8 kr/spröjs

Fler än 20 fönster, inglasad balkong eller takfönster.

Kontakta för offert

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp