linkedin Städfirma Solna | Vardagsfrid

Städfirma Solna

  • Övrigt
  • Read time: 3 minutes

På Vardagsfrid AB arbetar vi som städfirma i Solna med stort fokus på resultat av hög kvalitet och genomför varje hemstädning med tydliga rutiner utförd av personal som är anställda med kollektivavtal.

Våra abonnemang är inte bindande!

Städning är ett vardagsmoment som är tidskrävande, därför finns Vardagsfrid AB som städfirma för den som inte får tiden att räcka till eller för den som eftersöker en enklare vardag. Kort sagt vill vi bidra med lite frid för varje kund i en jäktig vardag.

Hos vår städfirma erbjuds du ett städabonnemang som underlättar i din vardag. Hemstädning utförs kontinuerligt med en minimi-frekvens på varje eller varannan vecka där 4 timmars städarbete ingår. Detta är ett abonnemang som täcker alla standardiserade städmoment av hemmet.

Boka provstädning med oss så kan vi snabbt och enkelt få en bild av vad din bostad kräver och hur lång tid vi beräknar att det tar. Det enda du behöver göra är att fylla i ett intresseformulär som ger oss all information vi behöver om dig och dina behov. Det går snabbt och är inte något som är bindande.

En städfirma för dig i Solna

För oss är det viktigt att du känner trygghet med oss och att du blir nöjd. Vi lovar dig samma städare vid varje uppdrag och skulle vår personal av oaktsamhet orsaka sak- eller personskada så ersätter vi givetvis sådana defekter.

Vår tanke om att starta en städfirma växte fram och blev verklighet under vår egen livssituation. Vi kom snabbt till insikt om att alldeles för många upplevde problematik när det gällde städning och tidsplanering. Vi ville dämpa stressen över att hinna viktiga saker i livet som familj, vänner, egentid, intressen och arbete i en redan fullspäckad vardag. Vardagsfrid AB hjälper dig som kund att lösa det oändliga livspusslet. Vi utför hemstädningar i Solna med omnejd.

Hör gärna av dig till oss för ytterligare information. Ta kontakt med oss via telefon eller email så berättar vi mer om våra tjänster och besvarar eventuella frågor.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp