linkedin Storstädning Uppsala – vi ger dig Vardagsfrid | Vardagsfrid

Storstädning i Uppsala

Använd en av Sveriges snabbast växande städfirmor nästa gång du behöver storstädning i Uppsala.

Behöver du en storstädning Uppsala?

Städfirman Vardagsfrids erbjudande om kvalificerad storstädning i Uppsala utförs av utbildade städspecialister på storstädning. Vi städar med rent samvete i Uppsala, Västerås, Norrtälje och Storstockholm. Du får alltid det lilla extra av ett städföretag som Vardagsfrid. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg som kund hos oss.

Frigör tid – bruka vår storstädning i Uppsala

Vi vill alla ha mer tid till att göra roliga saker och vardagen är hektisk nog som den är. Låt oss utföra dina storstädningar i Uppsala varje år. Vårt specialistteam på storstädningar städar allt från den lilla studentlägenheten till 5000 kvm stora kontor på flera våningsplan.

Seriös och kvalificerad storstädning i Uppsala

När du behöver storstädning i Uppsala finns det några saker du bör känna till. Vi har kollektivavtal med utbildad personal så att du vet att alla städare kan leva på sitt jobb. Alla våra medarbetare pratar svenska och vi är alltid ansvarsförsäkrade liksom ditt hem när vi är där. Vi sköter all nyckelhantering från Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner vilket vi tror ger den trygghet du letar efter. Vi är Svanenmärkta och sedan många år Auktoriserad Serviceentreprenör enligt ALMEGA.

Välkommen att kontakta oss redan idag för att boka din första storstädning i Uppsala och bli lika nöjd som våra andra tusentals kunder. Läs rekommendationerna om Vardagsfrids storstädning på RECO.se.

Vanliga frågor om storstädning i Uppsala

Hur betalar jag för storstädningen?

Betalning sker i efterskott, dvs månaden efter. Du kommer att få din faktura från Vardagsfrid med alla uppgifter om betalning, dvs bankgironummer, sista betalningsdag etc. via mail om du inte angett något annat betalsätt.

Hur vet jag vad som ingår i en storstädning?

Det kan du enkelt se genom att ladda ner Vardagsfrids checklista för storstädning under “Om oss” eller hör av dig till Vardagsfrids kundservice.

Är era storstädningsexperter anställda?

Ja, alla våra medarbetare är anställda hos Vardagsfrid AB och omfattas av kollektivavtalet. Vi arbetar inte med inhyrd personal.

Är er personal försäkrad?

Ja, vi har försäkring för våra medarbetare under tiden de arbetar. På storstädning finns extra risk för skador då man ibland arbetar på stege och höga höjder.

Gör ni några kontroller av personal innan ni anställer?

Innan vi anställer nya medarbetare gör vi utdrag från Polisens belastningsregister. Vi har också andra rutiner vid anställning för att upplägget till dig som kund ska bli tryggt, t ex att ta referenser och låta medarbetarna skriva under sekretessavtal.

Bli kontaktad om storstädning i Uppsala

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp