linkedin Storstädning Norrtälje – vi ger dig Vardagsfrid | Vardagsfrid

Storstädning i Norrtälje

Gör rent hus. På djupet. Beställ en renande storstädning i Norrtälje av Vardagsfrid.

På jakt efter en noga utförd storstädning Norrtälje?

Vi är en städfirma som erbjuder kvalificerad storstädning i Norrtälje av enbart utbildade städspecialister. Vi städar med rent samvete. Du får alltid det lilla extra av ett städföretag som Vardagsfrid. Det är helt vitalt för oss att du känner dig trygg som kund hos oss.

Frigör tid – boka en storstädning i Norrtälje

Vill du ha mer tid för roliga saker vardagen? Låt oss frigöra den tiden och utföra ett antal årliga storstädningar av ditt hem i Norrtälje. Vårt skickliga team av experter på storstädning kan ta sig an den lilla student-ettan likväl som den 5000 kvm stora kontoret på flera våningsplan.

Vi städar med rent samvete

Vardagsfrid är ett värderingsstyrt bolag. Vi har kollektivavtal och utbildad personal som kan leva på sitt jobb. Samtliga medarbetare pratar bra svenska, vi är ansvarsförsäkrade liksom ditt hem när vi är där. Vi sköter all nyckelhantering utifrån Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner, vilket ger den trygghet du kräver. Dessutom är vi är Svanenmärkta och sedan många år Auktoriserad Serviceentreprenör enligt ALMEGA.

Kontakta oss redan idag för att boka din första storstädning i Norrtälje! Du kommer inte ångra dig.

Läs gärna rekommendationerna om Vardagsfrids storstädning i bl.a. Norrtälje på RECO.se.

Vanliga frågor om storstädning i Norrtälje

Hur betalar jag för storstädningen?

Betalning sker i efterskott, dvs månaden efter. Du kommer att få din faktura från Vardagsfrid med alla uppgifter om betalning, dvs bankgironummer, sista betalningsdag etc. via mail om du inte angett något annat betalsätt.

Hur vet jag vad som ingår i en storstädning?

Det kan du enkelt se genom att ladda ner Vardagsfrids checklista för storstädning under “Om oss” eller hör av dig till Vardagsfrids kundservice.

Är era storstädningsexperter anställda?

Ja, alla våra medarbetare är anställda hos Vardagsfrid AB och omfattas av kollektivavtalet. Vi arbetar inte med inhyrd personal.

Är er personal försäkrad?

Ja, vi har försäkring för våra medarbetare under tiden de arbetar. På storstädning finns extra risk för skador då man ibland arbetar på stege och höga höjder.

Gör ni några kontroller av personal innan ni anställer?

Innan vi anställer nya medarbetare gör vi utdrag från Polisens belastningsregister. Vi har också andra rutiner vid anställning för att upplägget till dig som kund ska bli tryggt, t ex att ta referenser och låta medarbetarna skriva under sekretessavtal.

Bli kontaktad om storstädning i Norrtälje

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp