linkedin Västerås hemstädning med Vardagsfrid

Västerås hemstädning

hemstäd badrum moppning microduk

Hemstädning i Västerås med Vardagsfrid

Det är inte den lättaste matchen att hitta en bra städfirma med hemstädning som tjänst, i Västerås. Speciellt som levererar det som lovas och som även har trygga  medarbetarvillkor för alla som är anställda. Men nu är det slut på letandet! Vardagsfrid är en städfirma som genom många år har en välrekommenderad hemstädning som tjänst. Genom hemstädning som tuffar på i bakgrunden utan att du behöver lyfta ett finger, låter ganska skönt va? Då ska du ta dig en titt nedan och se vad en hemstädning i Västerås kan innebära för dig och din vardag!

Förväntan

Vår filosofi är, om våra medarbetare trivs, stannar de också längre hos oss och har en chans för utveckling. Håller man på med en sak länge, så blir man duktig på det tillslut. Därför kan du känna dig säker med när du väljer Vardagsfrids hemstädning i Västerås så kommer det kännas bra för dig och ditt hem. Välj nu Vardagsfrid för din hemstädning i Västerås. Våra löften till dig som kund, innefattar en ordinarie städare, alla våra medarbetare omfattas av kollektivavtal och vi arbetsleder på svenska. Givetvis administrerar vi RUT-avdraget på hemstädfakturan också. Du kan även som kund betala med Kivras betaltjänst och slippa pappret.

Nedan ser du några punkter du kan förvänta dig som kund hos Vardagsfrid:

 • Hemstädning varje, varannan och var fjärde vecka 
 • Normal arbetstid för hemstädning i Västerås är måndag till fredag 8-17 
 • Standardmomenten ingår enligt checklistor och registrerade tillval/avvikelser beställs via kundservice. T.ex. tvätt, strykning, byte av sängkläder och diskning 
 • Inga dolda avgifter utöver abonnemanget av städtimmar
 • Säkerhet – alla våra anställda arbetar enligt vårt sekretessavtal och svenska stöldskyddsföreningens nyckelrutiner. 
 • Kollektivavtal – Vardagsfrids ägare Torkel sitter i ALMEGAS styrelse för att säkerställa att fler städbolag ansluter sig till kollektivavtalad anställningsmiljö. 
 • Svanenmärkta
 • Svensktalande – vi arbetsleder på svenska, och pratar över 35 språk. 
 • Ordinarie städare – din ordinarie städare återkommer till dig och lär känna ditt hem. 

Svanenmärkt i Västerås

städa miljövänligt

Som ett miljövänligt städbolag vet vi att det går bra att städa utan onödig miljöpåfrestning, bara man har kunskapen och är villig att anstränga sig. Vilket vi också gör.

Det innebär att vi tar hänsyn till miljön på alla sätt vi kan, från valet av transport till det papper vi använder i skrivaren. 

Vardagsfrid är en Svanenmärkt städfirma som utför sina olika tjänster i Västerås. Vår fönsterputs och lokalvård får bära den eftertraktade Svanen-logotypen och i all annan städning strävar vi efter svanenmärkt utrustning och klimatpositiva metoder.

I största möjliga mån försöker vi använda oss av kollektivtrafiken för transporter i den utsträckning det är möjligt, och vårt utsläppsmål med våra bilar är att snittet ska ligga på miljöbilsklass, för att minska trycket så mycket som möjligt. 

Uppdragen står vi själva för det material och den utrustning som krävs för att kunna hålla vår miljöpolicy. Vår miljömedvetenhet är en självklarhet. Något vi har haft med oss genom åren sedan Vardagsfrid startade.

Kund med hemstäd i Västerås

Vardagen kan vara stressig, vi vet. Därför hjälper vi dig lösa den delen av vardagen man vill minst lägga tid på, städningen. Vi vill helt enkelt skapa frid i din stressiga vardag.

För att din hemstädning ska bli så bra som möjligt för dig, vill du hitta rätt från början och inte behöva hitta fel eller byta städföretag. Det är därför nödvändigt att undersöka de olika alternativ som finns i form av städföretag och för just hemstädning. Att hitta ett städföretag som kan nå den nivån och fylla det behov du har, är prio ett. 

Städabonnemang

Våra kunder som är ute efter hemstädning i Västerås erbjuds ett städabonnemang med veckostädning på bestämda dagar och tider. I vår kundportal kan du boka om och se ditt schema. Förutom hemstädning erbjuder vi även storstädning och fönsterputsning som du kan lägga till i ditt abonnemang för att slippa tankarna helt på städningen av ditt hem. Vi utför de städuppgifter du behöver på ett snabbt och effektivt sätt. Vi är den enda du behöver kontakta för hemstäd i Västerås.

Vi utför alla städrelaterade uppgifter du vill ha hjälp med, på ett snabbt och effektivt sätt utöver vår standardiserade checklista. Vi hjälper dig sätta upp ditt städabonnemang utan bindningstid, och ser till att du blir nöjd med oss för din hemstädning i Västerås från allra första början. Du, liksom hundratals av våra kunder, kommer bli nöjd! Det kan vi lova.

Vad ingår i ett städabonnemang?

Checkbox

En veckostädning sker under arbetstid, måndag till fredag, kl 8-17. Städning med Vardagsfrid utgår från en välbeprövad checklista som består av ett antal standardmoment samt tillval och avvikelser enligt överenskommelse. Detta går självklart att justera med tiden. Städtiden varierar mellan olika hem och omfattningen på uppdraget. Men vår normalkund som har hemstäd varannan vecka tar i snitt 4 timmar att städa åt gången. Om du arbetar hemifrån är det inga problem för oss, du kan vara hemma medan vi städar. Vi anpassar då vår städrutin så att både vi och du som kund kan arbeta utan störningsmoment. Det kan t.ex innebära att vi börjar att städade mest använda ytorna i hemmet innan kunden anländer.

Städmoment

Dammsugning, puts, dammtorkning och avtorkning är förstås bärande städmoment för alla rum – exempelvis golv, lister, speglar, kontakter, dörrar, karmar, tavlor, lampor, lampfötter, fönsterbrädor, möbler och mattor. Vi tömmer självklart papperskorgar.

För särskilda utrymmen, så som kök och badrum, tillkommer vissa specifika moment:

 • Rengöring av diskbänk, arbetsbänk och spis samt vid behov ovanför dessa. 
 • Avtorkning av kran och kakel ovanför diskbänk. 
 • Avtorkning av synlig smuts på köksluckor och runt handtag på köksskåp. 
 • Avtorkning av hyllor. 
 • Tömning av sopbehållare. 
 • Rengöring av ut- och insidan av skåp där sopbehållare finns. 
 • Avtorkning av utsidan på vitvaror och fläkt. 
 • Rengöring av mikrovågsugn (ut- och invändigt). 
 • Dammsugning av förekommande mattor. 
 • Rengöring av badkar, handfat och toalett. 
 • Avtorkning på utsidan av vitvaror. 
 • Rengöring av duschkabinväggar / duschväggar. 
 • Avtorkning av fläckar och runt handtag på badrumsskåp. 
 • Tömning av papperskorgar. 
 • Rengöring av kranar och rör som man kommer åt. 

Det är inte en centimeter av hemmet som inte vårt kompletta städabonnemang kommer åt. För djuprengöring rekommenderar vi att ni som kund beställer storstädning och fönsterputsning x antal gånger om året som kompletterande åtgärder för ett skinande rent hem.

Tilläggstjänst: plocktid

För att städningen ska löpa på så bra och smidigt som möjligt, behövs det vara undanplockat innan hemstäder drar igång. Vissa familjer kan vara i behov av att någon annan plockar undan och lägger det på sitt rätta ställe. T.ex att diskmaskinen ska plockas ur eller att utspridda leksaker återgår till sin förvaring. Känner du igen dig i detta och är sugen på att teckna ett städabonnemang så är det ett perfekt tillfälle att lägga till vår vanligaste tilläggstjänst. Plocktid är en tilläggstjänst som vi erbjuder i samband med städabonnemang som innefattar hemstäd varje eller varannan vecka. Då plockar vi undan i samband med hemstädningen och detta blir ännu en sak du kan stryka från stressen i vardagen.

Vad har grannen för hemstäd i Västerås?

vardagsfrid rekommenderad hemstädning på reco

Det kan vara en djungel när du börjar leta efter vilket städföretag du ska anställa. Då är det bra att kolla med grannen eller på internet efter recensioner om olika hemstädningstjänster hos företag. Att höra från andra hur det upplever eller upplevde städabonnemanget hos olika städföretag ger dig en ärlig recension. Med en ärlig recension vet du vad du kan förvänta dig om du anställer det städföretaget. 

RECO.se

Vardagsfrid arbetar sedan länge med RECO.se för att transparant och ärligt visa upp sina kundrekommendationer. Varje kund kan skriva en rekommendation av vår hemstädning på RECO.se med ett betyg mellan ett till fem. Om tillräckligt många kunder skrivit en rekommendation på hemstädningen och det sammanlagda betyget på hemstädningen blir minst 4.0 så tilldelar RECO.se städfirman utmärkelsen “Rekommenderat städföretag”.

Vardagsfrid har blivit utsett till “Rekommenderat företag” för hemstädning åren: 2019, 2015, 2014 och 2013. Och det är något som vi är riktigt stolta över.

Service, ansvar och kvalitet

hemstädning vardagsfrid mästarklass

Vardagsfrid arbetar utifrån värderingar som service, ansvar och kvalitet. Vi erbjuder alltid städhjälp av god kvalitet med en nära kontakt mellan våra städare och kunder. 

Ett bra alternativ för dig som letar efter hemstäd med god kvalitet, tydliga resultat, trygghet och noggrannhet. Din trygghet är självklar för oss och har därför alltid en ordinarie städare hemma hos dig. All vår personal är anställda med kollektivavtal med bra och trygga villkor, så att du som kund kan känna ett lugn och att du vet att det är försäkrat när vi är hos dig.

Att välja oss på Vardagsfrid för din hemstädning i Västerås är smart. Våra löften till dig som kund innefattar att du alltid är försäkrad om att vi har ansvarsförsäkring och sekretessavtal. Vi är alltså det enda företag du behöver kontakta för ett tryggt och säkert hemstäd i Västerås. 

Ditt hem är även försäkrat när vi är hos dig och vi sköter all nyckelhantering från Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner. Vilket skapar en säkerhet och ett ansvar som ligger hos oss på Vardagsfrid att allt går rätt till i hanteringen av era nycklar.

Kollektivavtal med hemstäd i Västerås

För oss är det viktigt att alla medarbetare är anställda med kollektivavtal och har bra förmåner. Det gör oss till en seriös och pålitligt arbetsgivare, något vi är riktigt stolta över. Varje arbete utförs av svensktalande personal som är anställda under kollektivavtal. Ett städföretag med kollektivavtal kommer ha en högre prisbild än ett utan. Men för att ha hemstädning med gott samvete och veta att din städare har schyssta arbetsvillkor kan det vara värt att välja ett städföretag med kollektivavtal. 

Genom att kravställa en konversation på företaget som sker på svenska, skapas en automatisk jobbintegrationsplattform där alla kollegor hjälper varandra fram i utvecklingen. Cirka 95% av våra kollegor är födda i annat land och arbetet med hemstädning på Vardagsfrid är deras första riktiga jobb.

Kunder gillar “sin” städare och vill personen väl. Det blir en viktig del för kunden att lösa vardagspusslet tillsammans med städaren som kommer hem till en. Kollektivavtalet är det enda sättet för kunden att veta att städfirman de anlitar betalar avtalsenliga löner, har pension och ersättningar enligt avtal. Det är en hygienfaktor. 

Vardagsfrid för din hemstädning i Västerås!

vardagsfrid städhjälp

Vi prioriterar sökanden som förstår kundservice och snabbt kan och vill lära sig det svenska språket. Men vi ställer inga krav på tidigare erfarenhet inom städbranschen, eftersom vi själva helst vill ge våra städare den specialistutbildning, de behöver för att städa på korrekt sätt. Att välja oss som städföretag i Västerås innebär också att ni som kund bidrar till integrationsskapande anställningar och en nystart. 

Boka in en provstädning så kan vi enkelt bedöma vad ditt hem kräver och hur lång tid det beräknas kommer att ta. Vid ifyllning av intresseformuläret får vi all information som vi kommer att behöva inför hembesöket. En snabb process som inte är bindande. Tveka inte på att höra av dig till oss så svarar vi på alla dina frågor och funderingar. 

Välkommen att kontakta oss redan idag!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp