linkedin Varför Vardagsfrid? | Vardagsfrid

Varför Vardagsfrid?

  • Övrigt
  • Read time: 4 minutes

Här beskriver vi hur vi skapar förändring med vår vision.

Miljöprocess

Varför Vardagsfrid

Vårt kontinuerliga miljöarbete präglar vårt beteende i allt från transportval till papper i skrivaren. Minimal men korrekt dosering av medel, effektiva microfiber av hög kvalitet minimerar våra kunders miljöpåverkan. Därför är vi svanenmärkta

Våra transporter utförs primärt med kollektivtrafik av miljöskäl och vårt utsläppsmål med bilarna är snittet ska ligga på miljöbilsklass.

 

Kollektivavtal

Varför Vardagsfrid

Vardagsfrid, som en del av Vardagsfrid AB,  är Auktoriserad Serviceentreprenör av ALMEGA. ALMEGA granskar årligen de auktoriserade serviceentreprenörerna följer kollektivavtalet. Kontrollerna omfattar bland annat lönehantering i linje med kollektivavtal, dokumenterat miljöledningssystem, tillstyrkt revisionsberättelse, ID-kort på anställda osv. Samtliga kriterier finns på ALMEGA.

Vi brukar prata om ”den långsamma 50-lappen, före den snabba tjugan”. Om medarbetarna får bra förutsättningar att trivas och leverera bra städning med skön självkänsla så går det värdet rakt in i kundleveransen. Vi tar enbart kontinuerliga städuppdrag för att minska administrationen och erbjuda en bra säker anställningsmiljö. Våra uppdrag är balanserade i tid för att medarbetaren tryggt ska kunna säga ”Jag är stolt över dagens service jag gett till kunden”.

 

CSR-filosofi

Varför Vardagsfrid

Vi vill att Vardagsfrid ska förändra samhällsstrukturer. Vi vill eliminera utanförskap, hjälpa integrera utrikesfödda och minska bidragsproblematiken. Vårt sätt att göra det är att skapa sysselsättning för medmänniskor som brinner av energi att få leverera sin kapacitet men har hindrat av sina läpparnas förmåga att uttrycka sig säljande på ett nytt språk. Genom en gedigen rekryteringsprocess hittar vi människor med brinnande hjärtan för service som vi genom vår Städakademi utbildar till specialister på de uppdrag och processer de ska utföra. Snabbt ser vi självkänslan tändas i deras ögon när dom blir riktigt bra på det vi gör – levererar nöjda kunder i en problemfri arbetsmiljö.

Kvalitetsmetodik

Vårt miljövänliga städsystem är hygieniskt, ergonomiskt och ekonomiskt. Micromoppar och dukar rengörs i speciella tvättmaskiner som är eliminerar löst partikeldamm i högre grad än vanliga maskiner. För att säkerställa doseringen används doseringsutrustning för och svanenmärkta rengöringsmedel. Fuktighet och mängd rengöringsmedel anpassas till golvunderlaget för effektiv och skonsam städning
Toaletter och andra hygienutrymmen städas med mikrodukar som tvättas och impregneras på samma sätt som mopparna. En duk och en mopp används per toalett, varefter de läggs i en separat tvättsäck. Genom detta minimeras spridningen av bakterier och andra orenheter mellan toaletter och andra utrymmen.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp