linkedin Vardagsfrid anställer driftschef från Veterankraft | Vardagsfrid

Vardagsfrid anställer driftschef från Veterankraft

  • Nyhet
  • Read time: 4 minutes

I Vardagsfrids kraftiga expansion ställs högre krav på driftorganisationen. Från 1 maj börjar Susanne Samuelsson på Vardagsfrid som Driftchef. Hon kommer senast från Veterankraft där hon drev bolagets personal-, verksamhetsutvecklings-, strategi- och systemfrågor.

”Vi väljer att investera i ledarskapet både internt men även att förstärka organisationen med extern kompetens. Matchningen mellan Susannes och Vardagsfrids värderingar, i kombination med hennes mångåriga branscherfarenhet samt ledarskap, passar våra utvecklingsplaner de närmaste åren”, säger Torkel Kristoffers

I Driftchefschefsrollen driver hon, med resultatansvar, utvecklingen av Vardagsfrids hemstädningsteam samt Vardagsfrids lokalvårdsteam i Stockholmsregionen.

”Vardagsfrid är i en spännande fas där vi bygger nästa verksamhetsplattform som för att stödja en personalfördubbling närmaste två åren. Att skapa sysselsättning för 250 medarbetare är väldigt kul resa från dagens storlek på 80 medarbetare”, säger Susanne Samuelsson.

Med personalgeneralisten Fredrik Malmgren från Hemfrid blir Susanne ett branschkompetenslyft för företaget och står bättre utrustat för kommande år.

Vardagsfrid är hemstädningsspecialister med rent samvete, vi gör inget annat.

Vi städar tusentals hushåll per månad med samma städrutin. Vår städning är rekommenderad på RECO där våra kunder berättar hur vi arbetar.

Vardagsfrid.se är specialist på kontorsstädning och en del av Vardagsfrid AB. Vardagsfrid levererar bekymmersfrihet till kontorsmiljöer. Vår städteknik pågår Svanenmärkning och har en utpräglad CSR profil för integration.

Vardagsfrid är medlemmar i ALMEGA, har kollektivavtal och är Auktoriserade Serviceentreprenörer. 2015 utsågs vi till Årets Företagare i Sundbyberg.

Vardagsfrid anställer driftschef från Veterankraft

Vardagsfrid anställer driftschef från Veterankraft

Vardagsfrid anställer driftschef från Veterankraft

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp