linkedin Städservice Sundbyberg | Vardagsfrid

Städservice Sundbyberg

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

Vardagsfrid ger dig den städservice du vill ha, genom en trygg städservice i Sundbyberg med goda villkor för både medarbetare och ditt hem. Du är i goda händer när du tar hjälp av oss, välj Vardagsfrid för en professionell städservice i Sundbyberg.

Trygg städservice i Sundbyberg

Att välja Vardagsfrid som din städservice i Sundbyberg är att välja god kvalitet, noggrannhet och professionella städare. Vi är stolta över att vara specialister på schemalagda städabonnemang där vi kommer hem till dig regelbundet, efter den frekvens du själv väljer.

I alla våra städabonnemang ingår standardiserade städmoment så som dammsugning, dammtorkning, tömning av papperskorgar samt grovrengöring av kök och badrum. Har du ytterligare önskemål på andra städtjänster du vill att vi utför så är det bara att säga till. Vi är därför den enda städservice i Sundbyberg du behöver.

Ta hjälp av en professionell städservice i Sundbyberg

Genom att välja Vardagsfrid som din städservice i Sundbyberg kan du alltid vara säker på att ditt hem är i goda händer. Alla våra medarbetare är anställda med kollektivavtal, och ditt hem är alltid försäkrat när vi är hos dig. Vi sköter dessutom all nyckelhantering från Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner.

Att hitta en kvalificerad och professionell städservice i Sundbyberg är inte längre svårt. Vardagsfrid har sitt säte i just Sundbyberg och vi jobbar med kunder över hela Stockholm. Inget städproblem är för stort för oss, så tveka inte att kontakta oss när du vill ha en trygg och pålitlig städservice i Sundbyberg.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp