linkedin Städhjälp Sundbyberg | Vardagsfrid

Städhjälp Sundbyberg

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

Välkommen till Vardagsfrid AB, vi är stolta över att alla våra medarbetare har kollektivavtal och trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi kan leverera högsta kvalitet till riktigt bra priser!

Hitta din städhjälp i Sundbyberg här!

Städhjälp i Sundbyberg är aldrig långt borta när du anlitar oss på Vardagsfrid. Med säte i just Sundbyberg hjälper vi till med hemstädning i hela Stockholmsregionen. Vår verksamhet bygger på god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan våra hemstädare och våra kunder, och vi vill att du ska känns stolthet över ditt hem och ditt val av oss.

Att hitta kvalificerad städhjälp i Sundbyberg är inte längre svårt. Vi lyssnar på dig och vill gärna hjälpa dig på en gång!

Vi har schemalagda städabonnemang som passar hushåll från 70kvm och uppåt.

Välj trygg städhjälp i Sundbyberg

Vi vet att det kan vara svårt att få tiden på vardagar att räcka till. Det är inte många av oss som vill lägga sin dyrbara tid på städning och renhållning. Vi på Vardagsfrid är därför din städhjälp i Sundbyberg för dig som vill ha lite extra lugn, ro och tid i vardagen.

För att du ska känna dig trygg med oss som din städhjälp i Sundbyberg så är alla medarbetare anställda med kollektivavtal, och vi på Vardagsfrid har en ansvarsförsäkring som gäller för all personal. Våra städare är serviceinriktade, noggranna samt pratar svenska för att undvika grovspråkiga missförstånd.

Tveka inte att kontakta oss redan i dag och boka upp oss för din städhjälp i Sundbyberg.

Välkommen!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp