linkedin Städhjälp Solna | Vardagsfrid

Städhjälp Solna

  • Övrigt
  • Read time: 5 minutes

Välkommen till Vardagsfrid AB, vi är stolta över att alla våra medarbetare har kollektivavtal och trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi kan leverera högsta kvalitet till riktigt bra priser!

Välj städhjälp i Solna som fungerar

Är du trött på att städa hemma? Vill du ha städhjälp i Solna som både är pålitlig, trygg och effektiv? Då behöver du inte leta längre. Vi på Vardagsfrid är ett kvalificerat städföretag med säte i Sundbyberg som jobbar i hela Stockholmsregionen. Vi hjälper dig hålla rent och snyggt så att du kan lägga din värdefulla tid på annat. Vi arbetar dessutom utifrån värderingar så som service, ansvar och kvalitet.

Genom att välja oss på Vardagsfrid som er städhjälp i Solna väljer ni ett tryggt företag där alla städare är noggranna. Vi erbjuder alltid städhjälp av god kvalitet med en nära kontakt mellan våra städare och våra kunder. Vi erbjuder helt enkelt ett mer personligt bemötande än de stora drakarna kan ge.

Vi är din städhjälp i Solna!

För att vi ska levererar bäst städhjälp i Solna så jobbar vi med schemalagda städabonnemang. Det betyder att din städning alltid sker på samma dagar av samma städare. På så sätt kan du vara helt trygg med den du släpper in i ditt hem. All vår personal är också anställd med kollektivavtal så att du vet att den som är i ditt hem har en trygg anställning.

Tveka inte att göra som många hundratals kunder innan dig gjort och kontakta oss redan idag för att boka en provstädning utan bindningstid. Oavsett vad du behöver hjälp med så är vi ett bra val för städhjälp i Solna.

Välkommen!

Vi vet också att priset för städhjälp i Stockholm inte är det enda viktiga. Med oss kan du även ta med dig att:

  • Vi har kollektivavtal med utbildad personal så att alla städare kan leva på sitt jobb.
  • Vi pratar svenska.
  • Våra medarbetare är anställda i vårt bolag.
  • Det är alltid samma hemstädare som städar hos dig.
  • Vi är specialister på städning i privata hem.
  • Alla medarbetare är kontrollerade mot brottsregister samt för kreditkontroll.
  • Vi har ansvarsförsäkring och för säkra rutiner för nyckel-, kod- och larmhantering.

Vill du veta mer om hur vi på Vardagsfrid kan underlätta i din vardags samt vilka städmoment som ingår i våra abonnemang är du mer än välkommen att ta kontakt med oss eller läsa mer under ”Våra tjänster”.

Välkommen!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp