linkedin Städhjälp Norrtälje | Vardagsfrid

Städhjälp i Norrtälje

Välkommen till Vardagsfrid, en av Sveriges snabbast växande städfirma. Hos oss är alla  medarbetare med i samma kollektivavtal och har trygga anställningar. Detger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi dagligen kan leverera en välrekommenderad städning till tusentals kunder varje månad i Norrtälje.

Städhjälp Norrtälje

Är du trött på att städa hemma? Vill du ha pålitlig städhjälp i Norrtälje som är trygg och effektiv? Då då kan du sluta leta. Vardagsfrid är ett auktoriserad Serviceentreprenör vilket betyder att ALMEGA och KOMMUNAL kontrollerar att vår städfirma jobbar enligt kollektivavtalet. Det är färre än 4% av Sveriges städföretag som har kollektivavtal i nom städhjälp med RUT.  Med oss får du städat, med rent samvete.

Välj städhjälp i Norrtälje från en städfirma som fungerar

Ett val på Vardagsfrid som städhjälp i Norrtälje betyder ett val av tryggt företag där alla städare är välutbildade för den tjänst de ska erbjuda. För att utbilda rätt, måste vi kunna prata med varandra. Därför är det på Vardagsfrid viktigt med svenska som första språk på bolaget. Inget annat språk förenar oss alla på städfirman Vardagsfrid. Vi erbjuder alltid städhjälp av god kvalitet med en nära kontakt mellan våra städare och våra kunder. Med bra systemstöd kan vår standardiserade tjänst av städhjälp säkerställa att rätt städare har rätt information om kund och de avvikelser kunden beställt – även om man bara är vikarie för en dag hos kunden.

Vår välrekommenderade städhjälp i Norrtälje baseras huvudsakligen på abonnemangstjänsten hemstädning och lokalvård. Med strukturerade arbetsmetoder blir felen få, och kunden nöjd. Därför är det viktigt för oss att planera samma dag och samma städare till ditt hems städhjälp. Då blir du dessutom helt trygg med den du släpper in i ditt hem. All vår personal är också anställd med kollektivavtal så att du vet att den som är i ditt hem har en trygg anställning.

Vi är din städhjälp i Norrtälje!

Tveka inte att göra som flera tusen kunder gjort innan dig  och kontakta oss som städfirma redan idag för att boka en uppstartsstädning utan bindningstid. Oavsett vad du behöver hjälp med, så är vi ett bra val för städhjälp i Norrtälje..

 

Välkommen!

[ninja_form id=2]

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp