linkedin Städföretag Täby | Vardagsfrid

Städföretag Täby

  • Övrigt
  • Read time: 3 minutes

Att städa hemmet är ett tidskrävande vardagsmoment för alla. Just därför finns Vardagsfrid AB som städföretag för dig som upplever det som problematiskt att få tiden att räcka till eller för dig som eftertraktar en lättare vardag. Kort sagt vill vi bidra med harmoni för dig som lever i en ruschig vardag.

Våra abonnemang är inte bindande!

Vi arbetar med ett brinnande engagemang för att leverera resultat av hög kvalitet. Varje hemstädning utförs med tydliga rutiner och genomförs personal som alla är kollektivavtalsanställda.

Som städföretag erbjuder vi dig som kund ett städabonnemang med syfte att underlätta i vardagen. Regelbundet utförd hemstädning, varje eller varannan vecka, där 4 timmars städarbete per gång ingår. Detta täcker standardiserade städmoment av hela hemmet.

Om du bokar provstädning med oss så får vi snabbt och enkelt perspektiv på vad din bostad kommer att kräva, samt uppskatta hur mycket tid arbetet kan ta. Det enda du behöver göra är att fylla i intresseformuläret som ger oss den information som vi behöver om dig och ditt behov.

Vardagsfrid AB – Ett seriöst städföretag i Täby

Det är viktigt att du känner dig säker tillsammans med oss och att du blir nöjd. Hos oss får du samma städare vid varje hembesök. Skulle vår personal mot förmodan vålla till sak- eller personskada så ersätter vi självklart sådana misstag.

Idén om att starta vårt egna städföretag uppstod under en livssituation som vi själva befann oss i. Vi kom snabbt till insikt om att på tok för många upplever att det är stressigt och besvärligt när det gäller städning och tidsplanering. Vårt mål är att hjälpa våra kunder till minskad stress över att känna sig otillräcklig, samt att hinna med viktiga saker i livet som familj, vänner, egentid, intressen och yrke. Vardagsfrid AB genomför hemstädningar i Täby med omnejd. Vi hjälper dig att lösa det oändliga livspusslet.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp