linkedin Städfirma Täby | Vardagsfrid

Städfirma Täby

  • Övrigt
  • Read time: 3 minutes

Att städa är ett tidskrävande vardagsmoment, därför finns vi på Vardagsfrid AB som städfirma för dig som upplever det som ett problem att få tiden att räcka eller för dig som önskar en lättare vardag. Vi vill kort sagt bidra med lite frid i ett stressigt liv.

Våra abonnemang är inte bindande!

Vi på Vardagsfrid AB i Täby arbetar med resultat av hög kvalitet i fokus och varje hemstädning utförs med tydliga rutiner genomförs av svensktalande personal som är kollektivavtalsanställda.

Som städfirma erbjuder vi ett städabonnemang som underlättar i vardagen. Kontinuerligt utförd hemstädning, med en minimum-frekvens på varje eller varannan vecka, där 4 timmars städarbete ingår. En prenumeration som täcker standardiserade städmoment av hemmet. Om du bokar provstädning med oss så kan vi enkelt få perspektiv på vad ditt hem kräver, samt beräkna hur lång tid arbetet kan ta. Du behöver bara fylla i ett intresseformulär som ger oss den information som vi behöver om dig och dina önskningar. Det går snabbt och är inte bindande.

Det är viktigt att du känner trygghet tillsammans med oss och att du blir nöjd. Vi lovar dig samma städare vid varje städning. Skulle vår personal mot förmodan orsaka sak- eller personskada så ersätter vi självklart sådana defekter.

Vardagsfrid – städfirman i Täby med det lilla extra

Vår idé om att starta en städfirma uppstod under vår egen livssituation. Vi kom fort till insikt om att alldeles för många upplevde stress och problematik när det kom till städning och tidsplanering. Vårt mål är att dämpa stressen över att vara otillräcklig och att inte hinna viktiga saker i livet som familj, vänner, egentid, intressen och karriär i den redan fyllda vardagen. Vardagsfrid AB utför hemstädningar i Täby med omnejd och hjälper dig att lösa det eviga livspusslet.

Hör gärna av dig till oss för vidare information om våra tjänster. Ta kontakt med oss via telefon eller mail, så berättar vi mer och besvarar eventuella frågor.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp