<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Lokalvård för alla företag - stora som små

Lokalvård för alla företag - stora som små

Lokalvård för alla företag - stora som små

 

Lokalvård eller också ett mer vardagligt uttryck städning. Lokalvård handlar om rengöring av lokaler i olika storlekar. Ofta kopplas lokalvård till städning som utförs på arbetsplatser. Detta genom att det ofta kopplas till ordet lokalvårdare vilket är ett annat ord för städare. Lokalvård består ofta av olika saker beroende på vilket städföretag du anlitar. Det kan vara allt från dammsugning och tömning av papperskorgar till golvvård. 

 

En fungerande arbetsplats med hjälp av lokalvård 

För att personalen på företaget ska vilja vara på arbetsplatsen och trivas behövs det att det är rent. Förutom att det ska vara rent ska arbetsplatsen vara funktionell, toaletten ska alltid ha tvål och papper, helst ska det även vara enkelt att få tag på morgonkaffet. Med ett städat och vårdat kontor trivs personalen vilket är ett stort plus. Det kan också bli bättre fokus på arbetsplatsen om den inte är stökig. Det är inte bara bra för personalen att det är rent utan för företagets image. Ett rent och städat kontor ger besökare den första inblicken i hur företaget fungerar. Det rena och fräscha företaget ger en mer seriös profil än det stökiga kontoret. 

 

Lokalvård är viktigt

 

hur-ofta-bor-jag-stada-veckostadning-av-stadforetag-900x600 (2) (1)

Förutom alla fördelar som finns med lokalvård för personal och företaget är det också viktigt för kontoret också precis som hemma tar kontoret skada om det inte blir omhändertaget. Det är viktigt att arbetsplatsen får den skötseln som behövs för att den ska hålla i längden. Alla städföretag som kan erbjuda lokalvård utför det och har olika utbud på lokalvården. Det är därför viktigt att hitta det städföretag som passa för ditt företag. Detta innebär att det krävs en viss vetskap om utbudet och vad som behövs för ditt företag. Det är ofta som städföretag kan ha ett grundutbud med tjänster som du kan lägga till som exempel att ta hand om växter, se till att kaffemaskinen alltid är påfylld eller skötsel av mattor. 

 

Att välja rätt lokalvård

När företag ska välja ett städföretag som ska utföra lokalvård speglas det företagets värderingar på vilket det väljer. Att välja första billigaste kanske inte är bästa valet. Att välja ett städföretag som har kollektivavtal för sina anställda och är mån om sina anställda kan vara det bättre valet. Detta då de speglar bolaget egna värderingar. 

 

Klimatpositiv lokalvård

 

lokalvard-klimatpositiv-900x601 (1)

Att skapa en klimatpositiv lokalvård är inte något alla städföretag tänker på. Är det något som är viktigt för ert kontor gäller det att hitta ett städföretag som har samma värderingar. Förutom värderingar kring miljö handlar det även om andra värderingar såsom arbetsmiljön för städarna. Att välja ett städföretag med kollektivavtal kan spegla värderingar ert kontor har. Ett städföretag med kollektivavtal ser till att det anställda på städföretaget får rätt och rimlig lön, semester och andra viktiga delar. 

 

Anlita lokalvård  och få mer tid över till annat

Genom att anlita lokalvård kommer det finnas mer tid att fokusera på det andra. Detta är en av det främsta anledningarna till att företag anlitar lokalvård. Ett mindre företag som har små lokaler och ett färre antal anställda kan det kännas ekonomiskt att städa på egen hand. När företaget börjar växa kommer även lokalvården att växa och ta längre tid. Det är därför bra att anlita ett städföretag som kan utföra lokalvården. Då företaget och dess anställda måste fokusera på det andra arbetsuppgifterna som driver företaget framåt läggs lokalvården i andra hand. Genom att då anställa ett städföretag för lokalvården gör att den rena och fräscha lokalen upprätthålls, samtidigt som ni som företag har chans att fokusera på att växa i er bransch.

 

Professionella lokalvårdare gör jobbet bättre och effektivare

 

kontorsstadning-900x600 (1)

En lokalvårdare eller som det är mer vanligt att det benämns städare har ofta fått utbildning inom lokalvård. Detta betyder att det har professionell kunskap och erfarenhet inom just lokalvård. De vet hur städningen ska utföras på ett effektivt och snabbt sätt. När det kommer till den ekonomiska delen betyder det att du får ett värde för pengarna du lägger på det.  Då det har kunskapen om lokalvård kommer de att rengöra på ställen som du inte ens visste fanns. Dessutom arbetar de ofta utanför era ordinarie arbetstider, vilket gör att de kan arbeta i lugn och ro och lämna kontoret skinande rent tills du och dina kollegor kommer tillbaka morgonen efter.

 

Skräddarsydda städtjänster

Att anlita ett företag som kan utföra det din lokal behöver gör att du kan uppnå det bästa resultatet. Ofta kan städföretag erbjuda olika nivåer av lokalvård, Basnivån kan då vara rengöring av golv, dörrar, tömma sopor rengöra allmänna ytor som exempel lunchrummet och mer. en mer avancerad lokalvård blir mer anpassad till din verksamhet och vad lokalen behöver. 

Är du ute efter ett enklare sätt att hålla lokalen ren och skapa en välkomnande miljö för besökare och anställda är lokalvård något för dig. Med en ren och städad arbetsplats minskar risken för  skador och sjukdomar, men bidrar också till ett effektivare arbete där du får mer tid till annat. Sök efter det städföretag som kan uppfylla det behov din arbetsplats har för att uppnå det bästa resultatet. Genom att kolla på olika städföretag och jämföra dem blir det lättare att hitta rätt direkt. 

 

Vardagsfrids lokalvård

 

share-img-vardagsfrid-2-900x473 (1)

Vardagsfrid erbjuder lokalvård för företag stora som små. Vardagsfrid är anslutna till kollektivavtal och är auktoriserad serviceentreprenör. kollektivavtalet gör det lätt att öka möjligheterna åt arbetstagaren. Kollektivavtalet ger viktiga delar att följa exempelvis frågan kring löner, semester, pensionsavsättningar samt förbättrade arbetsvillkor. Dessa är viktiga delar för att skapa en bättre struktur och arbetsmiljö hos städfirmor samt är det ett sätt att förbättra Sveriges ekonomi. 

 

Lokalvård med svensk arbetsledning

Med många olika nationaliteter pratas cirka 37 olika språk på vardagsfrid. Våra samtal börjar alltid på svenska. Arbetsledningen pratar engelska och svenska. Trots alla olika språk är det svenskan vi jobbar med. det hjälper oss förena och fastställa en god och säker arbetsmiljö. Genom detta kan vi se till att alla känner sig trygga och uppskattade. Svenskan hjälper oss att ha roligt och känna glädje tillsammans på jobbet. Har vi roligt på jobbet så blir resultatet bra.

 

Lokalvård med miljöfokus

 

lokalvard-miljofokus-900x600 (1)

Vardagsfrid lokalvård är Svanenmärkt på så sätt kan vi se till att göra klimatsmarta val där vi jobbar med att minimera klimatpåverkan med hjälp av utrustning som är Svanenmärkt. För att kunna erbjuda en lokalvård som är bra får städare på vardagsfrid utbildning i den städtjänsten det ska utföra. Det är viktigt för oss på vardagsfrid att leverera en hygien teknisk städning som för er del kan minska sjukfrånvaron. 

Att vara mer klimat positivt är något vår verksamhet strävar efter. Med Svanenmärkta städmetoder utför vi lokalvården. Vi är även miljöcertifierade. En väl utförd och noggrann lokalvård med hög kvalitet är en annan del vardagsfrid strävar efter. Genom att stå för all städutrustning som behövs för uppdraget och följa vår miljöpolicy, kommer momenten inom lokalvården bli avklarade. På så sätt kan vi följa det som är viktigt för oss samtidigt som ni bli nöjda med rent och fräscht kontor. 

 

Unik lokalvård 

Varje lokalvårds uppdrag ser olika ut. För att anpassa lokalvården till de behov ni har gör vi alltid upp en plan tillsammans med er för att anpassa lokalvården till er. Med erfarenhet av lokalvård på ytor mellan 50 till 5000 kvadratmeter har vi kunskapen om hur lokalvården ska utföras. Genom att vi har den kunskapen ser vi till att arbete utifrån era behov, miljö och förutsättningar. 

Genom att göra på detta sätt kan vi säkerställa en kostnadseffektiv lokalvård som ni blir nöjd med. Olika tjänster som erbjuds från vardagsfrid är underhållsstädning, golvvård, storstädningen, entremattor, fönsterputs och desinficering. Med ett brett utbud kan vi göra det unikt för er lokalvård utifrån vad ni behöver.

 

Lokalvård med kvalitetsgaranti och ansvarsförsäkring. 

Vi lägger stor vikt i att ni ska bli nöjd med den utförda lokalvård vi gör. Skulle det vara så att ni inte är helt nöjda eller tillfredsställda med den utförda vill vi snabbt ställa allt tillrätta. På så sätt blir ni nöjda med resultatet genom vår kvalitetsgaranti.  Vardagsfrid använder ansvarsförsäkring. Om olyckan skulle vara framme och något går sönder täcker ansvarsförsäkringen det. Alla våra anställda är såklart fullt försäkrade på arbetsplatsen, samt under resan till och från jobbet.

 

Städsystem för lokalvård

 

lokalvard-stadsystem-900x505 (1)

Att bygga upp och prioritera långsiktiga kundrelationer är en viktigt del i vårt arbete med lokalvård. Detta gör vi genom att alltid vara personliga och serviceminded i vårt bemötande. Genom detta arbete kan vi anpassa upplevelsen och lokalvården för dig som kund. Vi siktar alltid högt på vår kundnöjdhet. 

Vi har stor kunskap hur olika lokaler ska städas och med hjälp av er tar vi hänsyn till de behov ni har. Utifrån de behov, miljö och förutsättningar som kontoret behöver gör vi upp en tydlig plan. Vi baserar vår lokalvård på ett beprövat städsystem som är ergonomiskt, miljövänligt och ekonomiskt. 

 

Vardagsfrid lokalvård

Går ert kontor i tankarna om lokalvård är vardagsfrid något för er. Klicka på knappen nedan för att starta processen till ett renare kontor med effektivt arbete. låt oss sköta det vi är proffs på så ni kan fokusera på det ni är proffs på. 

 

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp