<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning Stockholm

 

Ditt bolags prestation kan förbättras genom en bekymmersfri lokalvård. Förutom att en kontorsstädning ska utföras så det blir rent och välstädat, handlar det även om hur effektivt och smart städningen sker över tid.

Öka trivseln i era lokaler

Genom att hålla kontoret rent och städat med lokalvård kan dina medarbetare uppleva en bättre och mer trivsam stämning på arbetsplatsen. För att kunna utföra en bra kontorsstädning har vi på Vardagsfrid en balanserad underhållsplan.

Kontorsstädning med underhållsplan

En balanserad underhållsplan hos Vardagsfrid innebär olika tjänster inom kontorsstädning.
Vi hjälper dig med: golvvård, storstädning, fönsterputs, desinficering, tvätt av gardiner och textilier, bortforsling av återvinningsskärl, möbeltvätt etc. Kontorsstädning i Stockholm utförs med specialisterfarenhet.

10 års erfarenhet 

Vi tar oss an olika jobb, alltifrån hemstäd, flyttstäd, kontorsstädning till lokalvård, där våra medarbetare arbetar på såväl små som stora ytor. Med 10 års erfarenhet kan du lita på oss och framföra era önskemål gällande en välutförd kontorsstädning.

150 kompetenta medarbetare

medarbetare-kontorsstadning

Den spetskunskap våra medarbetare har gör att all kontorsstädning utförs med goda resultat. Med mer än 150 medarbetare med utbildning i kontorsstädning, kan du som kund känna dig trygg till att vi jobbar med att matcha dina önskemål.

Vad du får av Vardagsfrids kontorsstädning

Som städbolag är Vardagsfrid anslutna till kollektivavtalet och är auktoriserad serviceentreprenör. Att följa kollektivavtal ökar möjligheterna åt arbetstagaren, där rimliga löner ges, mer semester, pensionsavsättningar och förbättrade arbetsvillkor. Det är viktigt för en bättre struktur och arbetsmiljö hos städbolaget och förbättrar Sveriges ekonomi.

Våra städtjänster är Svanenmärkta vilket innebär mer klimatsmarta val där vi jobbar med att minimera klimatpåverkan genom svanenmärkt utrustning.  Våra städare är som tidigare nämnt specialister och har utbildning i tjänsterna de utför.
Med personal som talar 37 olika språk berikas kommunikationen ännu mer för att vi arbetsleder på svenska vilket också ökar glädje kollegor emellan.
Vi på Vardagsfrid levererar även hygienteknisk städning som minskar sjukfrånvaro.

Läs mer om: Lokalvård i Stockholm

Miljöfokus vid kontorsstädning

Vår verksamhet genomsyras av miljö och hållbarhet och vår ambiion är att bli mer klimatpositiva. För kontorsstädning i Stockholm använder vi oss utav Svanenmärkta städmetoder och är miljöcertifierade. Vi står för all städutrustning som behövs för uppdragen och följer därför vår miljöpolicy. Inga moment under kontorsstädningen får falla ur ramen. Därför är det viktigt med noggrannhet och en väl utförd kontorsstädning av hög kvalitet. 

Läs mer om: Svanemärkt i städbranschen

Unika kunduppdrag

Vardagsfrid har lång erfarenhet av kontorsstädning i Stockholm och vet med sig att varje uppdrag är kundunikt. Det gäller storlek på lokalerna, hur mycket varje yta används, hur bemanning ser ut och belastning. Därför arbetar vi utifrån era behov och kan säkerhetsställa en kostnadseffektiv kontorsstädning. Vår erfarenhet av yta är alltifrån 50 kvadratmeter till 5000 kvadratmeter

Mer än bara kontorsstädning

Utöver att erbjuda kontorsstädning erbjuder vi även andra kontorstjänster, för att skapa en personal som är bekymmersfri och produktiv. Detta gäller inte bara de anställda, utan även de som upphandlar avtalet.

Tillvalstjänster:

  • Vardagsfrid kan sköta rengöring och påfyllning av kaffemaskin
  • Fruktorgar
  • Vaktmästeritjänster
  • Dryck
  • Blommor
  • Emballage transporteras bort

Rena ytor ger god arbetsmiljö

Som företag får man flera fördelar av att ta kontorsstädning på allvar. Att kliva in på ett företag med rena ytor, alltifrån golven, kontorsmöbler som kontorsstol, bord, kök och andra gemensamma ytor, kan vara en fröjd. Det gäller både medarbetare och kunder då arbetsmiljön blir bättre och man kan känna det i luften hos företaget. Föreställ ett rent och fräsch konferensrum där alla ytor har dammats, fönstrena skiner av putsningen och golven glänser. Då vet man att kontorsstädningen har utförts med goda resultat.

Relaterad artikel: Vilka sätt har lokvalvård en inverkan på arbetsplatsen?

Golvvård

För att förlänga livslängden av golvytor i er verksamhet, erbjuder vi även golvvård i kombination med kontorsstädningen. Snabb, effektiv och återkommande lokalvård kan utföras när ett golv är behandlat sedan tidigare. Standardmaterial används när golvvård ska utföras. 

Den omfattning som rekommenderas med golvvård görs under granskning mellan nollstädning och polish. Denna städtjänst görs per rum och omfattning och erbjuds per kvadratmeter. 

Vi kan hjälpa er med golvvård som en enstaka tjänst eller som ett periodiskt underhåll.

Läs mer om: Golvvård från Vardagsfrid

Fönsterputs

Med bred erfarenhet runt all typ av städhjälp kan Vardagsfrid erbjuda fönsterputsning. Det gäller i olika typer av lokaler och miljöer. Både från skolor, butiker, hotell, kontorslandskap eller andra typer av uppdrag. Vi sköter kontorsstädningen i Stockholm och löser uppdraget år er.

Läs mer om: Fönsterputs för lokalvård

Skinande ren fönsterputsning

När du bestämmer dig för att anlita en leverantör kan du undersöka hur fönsterputsningen går till och om städbolaget erbjuder både för mindre och större uppdrag.

Med Vardagsfrid är det viktigt att fönsterputs för företaget sker med minimal produktionspåverkan för lokalerna. För att tiden hos kunden ska minimeras utförs större uppdrag med delar av teamet medan de mindre uppdragen utförs av fönsterexperter på Vardagsfrid.

Resultatet förväntas bli skinande rent, utan spill och ränder och utföras effektivt men noggrant. 

Kvalitetsgaranti

kontorsstadning-kvalitetsgaranti
 
Med vår aktiva arbetsintegration vill vi vara med och förändra samhällsstrukturer, eliminera utanförskap och vara med i kampen att hjälpa utrikesfödda integreras i samhället genom att skapa sysselsättning för dem.

 

När Vardagsfrid hjälper er med kontorsstädning är det viktigt för oss att kunden är nöjd, oavsett om det gäller lokalvård eller kontorsstädning. Det ska vara bekymmersfritt.
Om ni inte skulle vara helt tillfredsställda eller nöjda med resultatet vill snabbt och effektivt ställa allt tillrätta genom vår kvalitetsgaranti. Det får du av oss.

Ansvarsförsäkring

Skulle olyckan vara framme eller eventuella skador uppstå, så gäller vår arbetsförsäkring.
Vår personal är alla fullt försäkrade på arbetsplatsen, även under resan till och från jobbet. 

Val av städleverantör

Idag är det viktigare än någonsin att tänka utifrån alla led vid val av leverantör. Att vara städare är ett jobb som får organisationer att funka och samhället att rulla – Ett riktigt viktigt jobb. De leverantörer man väljer till ens företag representerar också de värderingar som det städbolag man anlitar står för. Därför är det viktigt med ett bra val av leverantör oavsett om det gäller kontorsstädning i Stockholm, eller endast behöver hjälp med enstaka fönsterputsning. 

Valet styr även hur ens varumärke visas i media samt hur dennes värde ska bibehållas. Det kan vara att ingå ett samarbete med en städfirma som är anslutet till kollektivavtal, eller en städfirma som använder sig av miljövänliga städmetoder för att minska på miljöpåverkan. Fler faktorer påverkar valet.

Kontorsstädning med kollektivavtal

Sedan starten har vi på Vardagsfrid varit anslutna till Kollektivavtalet. Vi är auktoriserade serviceentreprenörer av Almega, vilket innebär att Almega granskar oss årligen för att se att man följer kollektivavtalet. Detta är kontroller som omfattar en rad olika saker, bland annat att löner hanteras i linje med vad kollektivavtalet kräver. Även dokumenterat miljöledningssystem, tillstyrk revisionsberättelse, ID-kort på personal m.m.

Samtliga kriterier finns på ALMEGA.

Relaterad artikel: Medlemskapsintyg från ALMEGA

CSR- profil

Corporate social responsability, nämligen företag med ett samhällsansvar. Det är så vi väljer att arbeta. Med vår aktiva arbetsintegration vill vi vara med och förändra samhällsstrukturer, eliminera utanförskap och vara med i kampen att hjälpa utrikesfödda integreras i samhället genom att skapa sysselsättning för dem.

Vardagsfrid skapar möjligheter

Nyanlända kämpar med kommunikationen i ett nytt land, där språk blir en tydlig barriär i att kunna uttrycka sig. Det är dock medmänniskor med mycket energi och vilja att ta sig in i arbetsmarknaden med en stor kapacitet att jobba och leverera mot kund. Genom vår rekryteringsprocess hittar vi människor med brinnande hjärtan för service, som genom vår Städakademi sedan utbildar sig till städspecialister inom de olika tjänsterna som ska utföras, t.ex kontorsstädning i Stockholm.

Relaterad artikel: Kollektivavtal för integration

Över 500 rekommendationer

Reco-kontorsstadning

 


Många av våra kunder rapporterar löpande hur de upplevt vår kontorsstädning.

Var inte osäker på om vi håller vad vi lovar, med ett betyg som ligger mellan 4-5 i omdöme kan du vara lugn med att vi levererar en väl utförd kontorsstädning.

Med över 500 rekommendationer kan du läsa vad våra kunder tycker.

Birgitta S skrev om Vardagsfrid AB

"Mycket vänligt och hjälpsamt.
Företaget levde upp till min förväntan.
Fönsterputsning."

Nina H skrev om Vardagsfrid AB

"Jag beställde fönsterputs. När de var klara så var fönstren skinande rena. Jag var mycket nöjd."

Mattias J skrev om Vardagsfrid AB

"Kund sedan många år och är väldigt nöjd med städningen. Proffsigt och snabbt bemötande från kundtjänst när jag behöver köpa tilläggstjänster. Rekommenderas starkt."

Rekommendationer brukar vara till god hjälp vid val av kontorsstädning i Stockholm.

Läs mer om: Vad Vardagsfrids kunder säger i sina recensioner på RECO (extern länk)

Anlita Vardagsfrid idag

För en bekymmersfri och effektiv städupplevelse, anlita Vardagsfrid och njut av den sinnesfrid som kommer med ett rent och välskött hem eller kontor. Våra professionella städspecialister är dedikerade till att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet för att hålla ditt hem skinande rent.

För att få mer information och pris på lokalvård i Stockholm, klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi er.

Bli kontaktad

Fler nyheter

Kalk- och fläckfria duschväggar

Städa badrum – följ vår checklista

Topp 7 sätt att städa bort katthår

Städa rummet - steg för steg

Hur tar man bort fläckar?

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år