linkedin Hemstädning Södermalm | Vardagsfrid

Hemstädning Södermalm

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

Ta hand om dig och ditt hem genom att kontakta oss på Vardagsfrid och få hjälp med stressen i vardagen, vi erbjuder trygg hemstädning på Södermalm. Ett bra val för dig som vill ha hemstädning till förmånliga priser på Södermalm. Kontakta oss redan idag!

Trygg hemstädning på Södermalm

För hemstädning på Södermalm med hög kvalitet och trygghet, välj oss på Vardagsfrid. Vi är ett städföretag med säte i Sundbyberg som erbjuder hemstäd i Stockholm med omnejd. Vi är specialister på schemalagd hemstädning och vår policy är att alltid erbjuda god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan våra städare och kunder. Våra ledord är service, ansvar och kvalitet!

Vi på Vardagsfrid vet hur stressig vardagen kan vara. Vi vill därför hjälpa våra kunder att få ihop sitt livspussel och ta över den delen man vill lägga minst tid på, nämligen städningen.

Vi skapar helt enkelt lite ro för våra aktiva kunder så att ni kan lägga er tid på roligare saker. Vi erbjuder trygg och säker hemstädning, ring oss redan i dag!

Hemstädning till förmånliga priser på Södermalm

För oss på Vardagsfrid är våra medarbetare det viktigaste vi har. Därför kan du alltid vara säker på att din städare är serviceinriktad, noggrann och pratar svenska. För oss är det också viktigt att alla medarbetare är anställda med kollektivavtal och har en bra lön. Vi är alltså ett bra val för dig som vill ha kvalificerad hemstädning på Södermalm.

Välkommen att kontakta oss redan idag för att boka in hemstäd på Södermalm. Vi lovar att du kommer bli nöjd, liksom hundratals kunder till oss redan är!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp