linkedin Hemstädning Östra Hamnen i Västerås | Vardagsfrid

Hemstädning i Östra Hamnen i Västerås

Välkommen till Vardagsfrid, en av Sveriges snabbast växande städfirma. Hos oss är alla  medarbetare med i samma kollektivavtal och har trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi dagligen kan leverera välrekommenderad städning till tusentals kunder varje månad.

Hemstädning Östra Hamnen och Lillåudden

Välkommen att få hjälp med din hemstädning i Östra Hamnen och Lillåudden i Västerås. Vardagsfrid och är ett av Sveriges snabbast växande städfirmor inom hemstädning. Vi är värderingsdrivna under orden Respekt, Ansvar och Kvalitet för all hemstädning i Östra Hamne, Lillåudden och Västerås med omnejd.

Trygg hemstädning i Östra Hamnen

Vardagsfrids medarbetare vet hur stressig vardagen kan vara. Därför hjälper vi våra aktiva kunder att få ihop sitt livspussel och ta över det man vill lägga minst tid på, städningen. Du får helt enkelt lite vardagsfrid och kan lägga fokus på t.ex barnen.

Vi är specialister på hemstäd i Östra Hamnen

Letar du efter en kvalificerad städfirma för hemstäd i Östra Hamnen eller Lillåudden i Västerås så är kan du göra samma val som över 1200 månatliga kunder gör – välj vardagsfrid. Din trygghet är viktig, därför erbjuder vi en ordinarie städare, att alla omfattas av kollektivavtalet och att vi arbetsleder på svenska. 

Aktiv jobbintegration som finansieras av Hemstädning

Genom att kravställa att konversationen på bolaget sker på svenska, skapas en automatisk jobbintegrationsplattform där alla kollegor hjälper varandra fram i det nya landet. ca 95% av kollegorna är födda i annat land än Sverige och arbetet med hemstädning på Vardagsfrid är deras första bra jobb i Sverige. 

Att vara kund i Västerås

Som kund till oss för hemstädning i Östra Hamnen och Lillåudden får du en välutbildad städare som veckostädar hos sig på bestämda dagar och tider. Checklistor följs och vi städar enligt samma rutin i alla hem som valt hemstäd i Östra Hamnen. Då blir man nämligen bra som städfirma. Vi vill att du ska få lite mer Vardagsfrid i ditt liv.

Välkommen!

Kontakta oss, eller hör av dig via formuläret så ringer vi upp:

[ninja_form id=2]

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp