linkedin Hemstädning Norra Gryta i Västerås | Vardagsfrid

Hemstädning Norra Gryta i Västerås

Välkommen till Vardagsfrid, en av Sveriges snabbast växande städfirma. Hos oss är alla  medarbetare med i samma kollektivavtal och har trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi dagligen kan leverera välrekommenderad städning till tusentals kunder varje månad.

Hemstädning Norra Gryta i Västerås

Söker du hemstädning i Norra Gryta med hög kvalitet och trygghet kan du välja oss på Vardagsfrid. Vi är en städfirma med hemstädningsteam som tar han om Norra Gryta och Västerås. Vardagsfrid är etablerade i Västerås, Uppsala samt Stockholm och är ett av Sveriges snabbast växande bolag. Vår specialité är veckoabonnemang med hemstädning och vår policy är att alltid erbjuda god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan våra städare och kunder. Våra ledord är Respekt, Ansvar och Kvalitet.

 

Trygg hemstädning på Norra Gryta samt Västerås

Vardagen kan vara stressig, vi vet för vi har precis som du – familj och dagishämtningar varje dag. Vi är proffs på hemstädning och älskar att hjälpa våra hemstädningskunder i Västerås.  Du får Vardagsfrid med gott samvete. Ofta städar vi när kunderna är hemma – då frågar vi hur vi ska göra med dagens hemstädning på Norra Gryta och var du som kund vill vara. Då kan vi båda arbeta i lugn och ro utan att störa varandra. Våra värderingar är Respekt, Ansvar och Kvalitet. Vår trygga hemstädning levererar vi i Norra Gryta, ring oss idag!

 

Städfirman som erbjuder hemstäd för dig i Norra Gryta

Medarbetare är vår viktigaste tillgång. Därför kan du alltid vara säker på att din städare utbildad för det du beställer, arbetar enligt checklistan och pratar svenska. För oss är det också självklart att alla medarbetare är anställda med kollektivavtal och har en bra lön. Vår städfirma är ett bra val för dig som vill ha kvalificerad hemstädning på Norra Gryta.

 

Välkommen att kontakta oss redan idag för att boka in hemstäd på Norra Gryta. Vi lovar att du kommer bli nöjd, liksom hundratals kunder till oss redan är! 

Boka din Hemstädning idag:

 

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp