linkedin Flyttstäd Västerås | Vardagsfrid

Flyttstäd Västerås

Välkommen till Vardagsfrid, en av Sveriges snabbast växande städfirma. Hos oss är alla  medarbetare med i samma kollektivavtal och har trygga anställningar. Detger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi dagligen kan leverera en välrekommenderad städning till tusentals kunder varje månad i Västerås.

Städfirma med Flyttstäd Västerås

Är du i behov av flyttstäd i Västerås? Vi heter Vardagsfrid och erbjuder precis det. Vi levererar flyttstädning på fyra orter utöver Västerås och är ett av Sveriges snabbast växande städfirma.  Behöver du flyttstäd i Västerås är du mer än välkommen att göra som många tusen gjort innan dig och kontakta oss redan idag. 

Vi erbjuder flyttstäd i Västerås

För oss på Vardagsfrid är våra medarbetare det viktigaste vi har. Därför kan du alltid vara säker på att din städare är välutbildad för flyttstädtjänsten som ska utföras, noggrann och pratar svenska. För oss är det också viktigt att alla medarbetare är anställda med kollektivavtal och har en bra lön. Vi är alltså ett bra val för dig som vill ha kvalificerad flyttstäd i Västerås.

Som kund till oss på städfirman Vardagsfrid som erbjuder flyttstäd i Västerås får du en flyttstädstjänst enligt mäklarsamfundets rekommendationer.  Flyttstädsteamet i Västerås hjälper sig även med kort varsel. Runt månadsskiften kan det blir fullbokat med flyttstäd, så ha gärna framförhållning när du beställer flyttstäd i Västerås.

Tveka inte att höra av dig till oss på Vardagsfrid redan idag för din flyttstäd i Västerås. Vi underlättar din vardag och skänker lugn, ro och stolthet till dig och ditt hem. 

Välkommen!

[ninja_form id=2]

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp