linkedin Vi hjälper dig med ditt företagsstäd & ger dig vardagsfrid | Vardagsfrid

Lokalvård som integration

Aktivera ditt integrationsprojekt i Stockholm, Västerås och Uppsala.

Läs mer om integrerande städ

Företagsstäd med Vardagsfrid

Bekymmersfri lokalvård och kontorsstädning

Förbättra ditt bolags prestation med bekymmersfri lokalvård. Företagsstäd handlar inte bara om att hålla det rent, utan även hur man smart och effektivt gör det över tid. Med en balanserad underhållsplan för företagsstäd hjälper vi dig med underhållsstädning, golvvård, storstädningen, entremattor, fönsterputs, desinficering, möbeltvätt av t.ex kontorsstolen, bortforsling av återvinningskärl samt tvätt av gardiner och textilier.

Med snart 10 års erfarenhet av företagsstäd i de flesta typer av lokaler kan vi erbjuda just ditt företag en bra lösning som utgår ifrån miljösäkra metoder enligt Svanenmärkning.

  • Svanenmärkt städmetod
  • Tydlig CSR-profil på vårt integrationsarbete - en fot in i det svenska arbetslivet
  • Auktoriserad Servicepartner med Kollektivavtal
  • SRY-certifierad driftledning

Tjänster inom företagsstäd

Kontakta mig om företagsstädning

Företagsstäd

Bolaget är sina leverantörer

Vikten av att välja leverantörer som speglar bolagets värderingar blir allt viktigare för att:

  • Attrahera de bästa medarbetarna som kräver klimatpositiv strävan från arbetsgivare och leverantörer.
  • Säkerställa egna varumärkets värde i media där leverantörer lever upp till kollektivavtal, korrekt arbetsmiljö och respektfullt medarbetarskap.
  • Långsiktighet i partnerskap där leverantörernas externa kärnkompetens kommer bolaget till godo och medarbetarna slipper störa sig på fläckar.
  • Minska personalomsättningen med bekymmersfria arbetsmiljöer och trevliga leverantörer i korridorerna som säger hej.

Integration som affärsidé

Vardagsfrid ska förändra samhällsstrukturer. Vi vill eliminera utanförskap, hjälpa integrera utrikesfödda och minska bidragsproblematiken. Vi skapar sysselsättning för medmänniskor som brinner av energi att få leverera sin kapacitet, men hindrats av sina läppars förmåga att uttrycka sig säljande på svenska. Genom en gedigen rekryteringsprocess hittar vi människor med brinnande hjärtan för service som vi genom vår Städakademi utbildar till specialister på de uppdrag och processer de ska utföra.

Snabbt ser vi självkänslan tändas i deras ögon när de blir riktigt bra på det vi gör – leverera nöjda kunder i en problemfri arbetsmiljö.

Företagsstäd med guldkant

Omdömen om kontorsstädning

Vardagsfrids kunder rapporterar löpande om sin upplevda företagsstädning på RECO.se som visas på vår hemsida. 2022 vann vi utmärkelsen “rekommenderat städföretag 4 år i rad”. En konsekvent hög kvalitet nås bara genom kärlek till kunderna samt ordning och reda.

Företagsstäd

Företagsstäd med klimatpositiv strävan

Vårt kontinuerliga miljöarbete präglar vårt beteende i allt från transportval till papper i skrivaren. Minimal men korrekt dosering av medel, effektiva mikrofiber av hög kvalitet minimerar våra kunders miljöpåverkan. Vår lokalvårdtjänst är Svanenmärkt för att du ska veta att miljöarbetet sker i alla detaljer.

Vi anpassar plastens tjocklek i papperskorgarna efter användandet och tömmer rena plastpåsar istället för att slänga dem, bara för att nämna några detaljer för komma åt städbranschens miljöbovar.

Där varje kund som väljer företagsstäd från oss, väljer en renare planet.

Företagsstäd Stockholm

Kollektivavtal

Vardagsfrid är Auktoriserad Serviceentreprenör av ALMEGA. ALMEGA granskar årligen att de auktoriserade serviceentreprenörerna följer kollektivavtalet. Kontrollerna omfattar bland annat lönehantering i linje med kollektivavtal, dokumenterat miljöledningssystem, tillstyrkt revisionsberättelse, ID-kort på anställda osv. Samtliga kriterier finns på ALMEGA.

För oss är ”den långsamma 50-lappen viktigare än den snabba tjugan”. Om medarbetarna får bra förutsättningar att trivas och leverera bra städning med en skön självkänsla så går det värdet rakt in i kundleveranser. Vår huvudaffär är återkommande städuppdrag som ger en bra säker anställningsmiljö och med minimal administration kan vi hålla lägre priser än många av våra branschkollegor med kollektivavtal. Våra uppdrag är balanserade i tid för att medarbetaren tryggt ska kunna säga ”Jag är stolt över dagens service jag gett till kunden”.

Kvalitetsmetodik

Vårt miljövänliga Svanenmärkta städsystem för företagsstäd i Stockholm är hygieniskt, ergonomiskt och ekonomiskt. Micromoppar och dukar rengörs i speciella tvättmaskiner som är eliminerar löst partikeldamm i högre grad än vanliga maskiner. För att säkerställa doseringen används doseringsutrustning och svanenmärkta rengöringsmedel. Fuktighet och mängd rengöringsmedel anpassas till golvunderlaget för effektiv och skonsam städning.

Toaletter och andra hygienutrymmen städas med microdukar som tvättas och impregneras på samma sätt som mopparna. En duk och en mopp används per toalett, varefter de läggs i en separat tvättsäck. Genom detta minimeras spridningen av bakterier och andra orenheter mellan toaletter och andra utrymmen.

Vi sammanfattar det med att “Det stora ligger i det lilla”.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp